Kunnanjohtaja Carita Maisila valittiin Vuoden nuoreksi johtajaksi

0
Carita Maisila iloitsee siitä, että kilpailussa arvostettiin myös Marttilan kunnassa järjestösektorilla hankittua johtamiskokemusta.

Marttilan kunnanjohtaja Carita Maisila valittiin Vuoden nuoreksi johtajaksi Suomen Nuorkauppakamarien järjestämässä kilpailussa.

Maisila on toiminut Marttilan kunnanjohtajana vuodesta 2012.

Maisila ilahtui voitostaan ja on ilokseen huomannut laajan joukon kannustaneen häntä kilpailussa pitkin matkaa.

– Itselleni erityisen tärkeää johtajuudessa ovat ympäröivät ihmiset. Kunnanjohtajan lähityökavereiden ja oman johtoryhmän lisäksi merkittävässä roolissa ovat kunnanhallitus ja muut luottamushenkilöt, joiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Marttilan kunnassa myös kuntalaiset ja yrityskenttä ovat kunnanjohtajaa lähellä, Maisila toteaa tiedotteessa.

Tuomariston valintaperusteisiin kuului muun muassa vahva inhimillisyys ja ihmislähtöinen ote johtajuuteen. Tuomariston kokemuksen perusteella kuntajohtaminen on hankalasti johdettava toimiala, missä Maisila on onnistunut erinomaisesti aitouden ja rehellisyyden kautta myös vaikeissa tilanteissa.

Maisila saa palkinnoksi lähes 15 000 euron arvoisen, vuoden mittaisen VIA Groupin johtamisvalmennuksen, jonka aikana keskitytään johtajuuden eri osa-alueisiin.

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun tavoitteena on nostaa esiin taitavia, korkeintaan 40-vuotiaita nuoria johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina. Suomen Nuorkauppakamarit ry on järjestänyt kilpailun vuodesta 2007 lähtien.

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments