Lounea laajentaa laajakaistalla Vuorekseen – ”Mainio päänavaus Tampereen seudulla”

1
Lounean toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen allekirjoittamassa sopimusta laajakaistapalvelujen toimittamisesta Vuores Palvelut Oy:lle Tampereelle.

Tampereen Vuoreksen kaupunginosan palveluyhtiö, Vuores Palvelu Oy valitsi Lounea Palvelut Oy:n alueverkkonsa palveluntarjoajaksi. Sopimus on nelivuotinen. Kokonaisuus sisältää laajakaista- ja kaapeli-tv-palveluiden toimittamisen alueen yli 3 200 asuinhuoneistoon yli 100 taloyhtiössä, yli 40 liikehuoneistoon sekä yli 200 omakotitaloon.

Vuores Palvelu Oy:n osakkaita ovat Tampereen kaupunki sekä alueen asunto- ja kiinteistöyhtiöt. Vuores Palvelu omistaa Vuoreksen valokuitukaapelointiin perustuvan alueverkon, joka mahdollistaa huippunopeat laajakaistayhteydet. Alueverkkoa pitkin toimitetaan myös kaapeli-tv-lähetykset. Vuoreksen alue laajenee voimakkaasti tulevien vuosien aikana. Viiden vuoden sisällä on asuinhuoneistojen määrän arvioitu kasvavan noin 6000 asuntoon.

Lounean toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen iloitsee syntyneestä sopimuksesta.

– Vuores Palveluiden sopimus on meille mainio päänavaus Tampereen seudulla. Vuores on aktiivinen ja kasvava kaupunginosa ja olemme innoissamme mahdollisuudesta päästä palvelemaan alueen asukkaita ja yrityksiä, sanoo Veli-Matti Viitanen sopimuksesta kertovassa tiedotteessa.

Lounea valittiin tarjouskilpailulla Vuores-tietoverkon palveluoperaattoriksi. Keväästä alkaen Lounea tuottaa alueen huoneistoihin ja kiinteistöihin Vuores-tietoverkon peruspalveluun kuuluvat 100/100 M:n laajakaistaliittymät.

Lisäksi Lounea tarjoaa kiinteistöille ja loppuasiakkaille kaapeli-tv palvelua ja laajakaistan lisäpalveluita, kuten lisänopeuksia aina 1000 M asti.

– Hyvät yhteydet ovat merkittävä vetovoimatekijä asuin- ja yritysalueilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme varmat yhteydet ja pätkimättömän tv-kuvan. Lounais-Suomesta Hämeen, Satakunnan ja Pirkanmaan suuntaan toimintaansa vahvasti laajentaneella Lounealla on pitkä ja vankka kokemus valokuituverkoista, toteaa tiedotteessa Vuores Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Reetta Hynynen.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
kuitua maisemassa
1 kuukausi sitten

Hienoa kehitystä. Toivottavasti on palkattu parempia markkinointi-ihmisiä. Nyt kun vielä tämä edistyksellinen operaattori purkaisi ilmassa roikkuvat pyykkinaruvalokuidut pois maanteiden pientareilta. Osa pylväistäkin on pultattu lankuilla pysymään pystyssä. Vieläkö pidetään hengissä historiallinen hallintoneuvostojäänne ja lisätäänkö 30 jäsenen lukumäärää tällaisten laajennusten yhteydessä?