Moottoritiellä kaahattiin lauantai-iltana

1

Poliisi tavoitti kaksi reilua ylinopeutta ajanutta henkilöä lauantai-iltana moottoritiellä.

Muurlan ja Salon keskustan välisellä moottoritien osuudella poliisi mittasi henkilöauton nopeudeksi 155 kilometriä tunnissa, kun nopeusrajoitus oli 100 kilometriä tunnissa. Poliisi määräsi lietolaisen reilu kolmekymppisen miehen väliaikaiseen ajokieltoon ja epäilee miestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Pari tuntia myöhemmin samaisella moottoritien osuudella poliisi mittasi henkilöauton nopeudeksi 150 kilometriä tunnissa. Poliisi määräsi noin 35-vuotiaan turkulaismiehen väliaikaiseen ajokieltoon ja epäilee miestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi oli lauantai-iltana suorittamassa liikennevalvontaa Turku–Helsinki-moottoritiellä.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Eläkeläinen
1 kuukausi sitten

Uutisoinnissa ei nyt korostettu ikää kuten vastaavissa nuoten erikoislupatapauksissa.