Niklas Breilin ja Joel Banks selvittivät EM-kisojen erimielisyyden kesällä

0
Niklas Breilinin edustama Savo Volley kävi tiistaina voittamassa Kokkolassa. (kuva: Mestaruusliiga)

Niklas Breilinistä kaavaillaan Suomen miesten lentopallomaajoukkueen seuraavaa ykkösliberoa, kunhan sitä roolia maailmanluokan taidoilla hoitava Lauri Kerminen, 27, jossain vaiheessa lopettaa pelit Suomi-paidassa.

– Haluan totta kai ottaa sen paikan. Siihen on kuitenkin monta tulijaa, muun muassa Akaan libero Voitto Köykkä. Kovasti pitää tehdä töitä, että sen paikan ansaitsee, Breilin sanoo.

Breilin debytoi maajoukkuepaidassa Tuomas Sammelvuon alaisuudessa ja oli mukana myös Puolan MM-kisoissa 2018.

Sammelvuon jälkeen Suomi siirtyi brittiläisen Joel Banksin komentoon, eikä Breiliniä nähty viime vuoden syksyllä EM-kisoissa Sloveniassa.

Tuolloin uutisoitiin, että Breilin sanoi ”kiitos ei EM-kisoille”. Banks puolestaan kommentoi, että, ”on sääli, jos pelaaja ei halua pelata tietyssä roolissa.”

– En lähde avaamaan sitä enempää. Se on meidän välinen asia. Asia selvitettiin kesällä. Ei siitä sen enempää ainakaan minun puolestani, Breilin summaa.

Breilin painottaa, että hänen tavoitteenaan on pelata mahdollisimman hyvin, jotta maajoukkueportit jälleen avautuvat.

– Välit Banksiin ovat hyvät. Jos ei valita joukkueeseen, se on voi voi. Pitää katsoa vain peiliin. Jos saan kutsun maajoukkueeseen, innolla kyllä menen. Se on ihan Banksin käsissä.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments