Rikalanmäen joulumyyjäiset palaavat perinteiselle paikalle

5

Rikalanmäen joulumyyjäiset palaavat taas perinteiselle paikalleen itsenäisyyspäiväviikonloppuun. Joulumyyjäiset järjestetään perjantaista sunnuntaihin 4.–6. joulukuuta.

Tapahtumassa noudetaan voimassa olevia viranomaisohjeistuksia ja suosituksia. Turvavälien takaamiseksi myyjäiset levittäytyvät kaikkiin käytettävissä oleviin tiloihin eli Krouvin Vintille, Paja-Rikalaan, kokoustiloihin ja ulos. Myyntipaikat sijoitellaan väljästi.

Myyjinä on 50 kädentaitajaa ja lähituottajaa. Myytävänä on muun muassa hattuja, koruja, huovutustöitä, lampaantaljoja, kransseja, sukkia, keramiikkaa, kortteja, takorautaa, lasituotteita, leivonnaisia ja lähituottajien tuotteita. Myös Rikalan Krouvi palvelee myyjäispäivinä koko ajan, ja tarjolla on muun muassa joulupuuroa, glögiä ja jouluisia leivonnaisia.

Kävijöiden toivotaan tulevan myyjäisiin vain terveenä ja noudattavan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Tiloissa on tarjolla käsidesiä. Kävijöille suositellaan myös vahvasti kasvomaskin käyttöä.

Rikalanmäen joulumyyjäiset
(Rikalantie 74, Halikko) 4.–6. joulukuuta,
pe klo 12–18, la–su klo 11–16.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jerppu
1 kuukausi sitten

Eikö näitä joutavanpäiväisiä väenkokouksia nyt millään voisi jättää pitämättä keskellä pandemiaa?

Mamma maalta 75
1 kuukausi sitten
Reply to  Jerppu

Järjestäjät menevät sen taakse, että kaikki on tehty koronaltistumiselta mukaan, mutta ihmiset rynnistävät paikalle tilaisuuden alkuun myyntitiskejä tutkimaan, tuotteita hypistelemään ja koronat unohtaen. Turvallisuutta toisivat vartijat, jotka kehottavat siirtymään laajemmalle toisten olkapäätuntumasta.

Teatteri Provinssissa katsotaan hyvin tarkkaan, että turvaohjeet toteutuvat. Kiitos heille.

Ari Aalto
1 kuukausi sitten

Nämä olisi syytä suosiolla siirtää ensi jouluun, turhaan otetaan riski.

Satu
1 kuukausi sitten
Reply to  Ari Aalto

Tuntuu, että oikein hakemalla haetaan nyt viruksen leviämispaikkoja. Kyllä se joulu tulee ilman näitä tilaisuuksiakin.

Varmistetaan, että useampi saa nauttia ensi vuonnakin näistä tapahtumista, kun nyt jätetään kaikki väliin ja perutaan tapahtumat, jotka voivat olla sitten niitä viruslinkoja, vaikka kuinka huolehdittaisiin turvaväleistä ja muista.

Pienet tilat kuitenkin Rikalanmäellä, ja porukkaa on aina ollut paljon liikkeellä.

Armi von Harmi
1 kuukausi sitten
Reply to  Ari Aalto

Tai ainakin pihalle. Ja onhan siinä vieressä isoa peltoa, saa tosi väljän systeemin. Mutta kun ei niin ei.