Salon Alhaisiin ikäihmisten hoivakoti – ”Uskomme tuovamme Saloon jotain uutta ja mielekästä”

2
Hoivakoti rakennetaan Papinkujalle, joka on Sairaalantien jatke. Papinkuja tulee viralliseksi osoitteeksi ensi vuonna. Kuva: SSS/Minna Määttänen

Salon Alhaisiin rakennetaan 30-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Sen toteuttavat yhteistyössä Huhtihovi Oy ja Hoivatilat Oyj. Hoivakodin on tarkoitus valmistua syksyllä 2021 Papinkujalle Salon sairaalan läheisyyteen.

Puurakenteisen, yhteen tasoon toteutettavan talon urakoi Siklatilat Oy. Esteettömien asuinhuoneiden lisäksi hoivakotiin tulee monipuoliset yhteistilat, oma keittiö, saunatilat sekä laajat terassi- ja piha-alueet.

Salon hoivakoti on yhtiöiden toinen yhteishanke. Myös Huhtihovin Turun hoivakoti on Hoivatilojen rakennuttama.

– Valinnanvapaus korostuu nykyisin yhä enemmän ikäihmisten asumispalveluissa, ja uskommekin tuovamme myös Saloon jotain uutta ja mielekästä toiminnallamme, toteaa Juho Heinonen tiedotteessa. Hän on yksi Huhtihovin yrittäjistä.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Volkan
1 vuosi sitten

Eikö Salossa ole hoivakoteja?

Mamma Muurlast
1 vuosi sitten
Reply to  Volkan

Minun mielestäni niitä on joka puolella kaupunkia, mutta kun kaupunki ei osta niistä paikkoja kuin pakon edessä ja tietysti tarjousten mukaan, mistä halvimmalla huoneet saa.

Kaupungilta tulisi myös vaatia valvontaa, onko hoito sitä, mitä luvattiin. Tämän laiminlyönnistä Salo sai viime talvena huomautuksen ylemmältä taholta.