Salossa kolme uutta koronavirustartuntaa

7

Salossa on todetttu kolme uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

Muissa seudun kunnissa ei raprtoitu torstaina uusia tartuntoja.

Epidemian alusta lähtien Salossa on nyt todennettu yhteensä 131 koronavirustartuntaa.

Koko maassa raportoitiin torstaina 496 uutta tartuntaa. Varmistettuja tautitapauksia on nyt yhteensä 23 148.

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Hoito maksulliseksi
2 kuukautta sitten

Nämäkö ovat niitä, jotka eivät välitä muista ihmisistä?

Nuori riskiryhmäläinen
2 kuukautta sitten

Samaa mietin minäkin. Kaupoissa on edelleen maskittomia ihmisiä, jotka kröhivat ja yskivät avoimesti. Ei siinä turvaväli eikä käsienpesu auta, kun virukset lentävät.

Nyt olisi korkea aika heittää itsekkyys ja omat periaatteet romukoppaan ja toimia ohjeistusten mukaan, sillä tällä menolla joulun jälkeinen aika on tämänhetkistä pahempi.

Satu
2 kuukautta sitten

Ja etenkin tilanne on pahempi joulun jälkeen, jos eräät pitävät yhä kiinni niistä lukuisista sukujoulujuhlista, joissa koko suku liki paikalla ja vanhuksia kuljetetaan sinne tänne. Nyt virtuaalijoulujuhla heille suotakoon.

Mitä tämä black friday vielä sitten tuo tullessaan, kun ihmiset ryntäilevät alekaupoille, vaikka nettitilaaminenkin onnistuisi ainakin osassa kaupoissa.

Tavis torilta
2 kuukautta sitten
Reply to  Satu

Ostosryntäilyt Black friday-tarjousten perässä sekä lukuisat joulumyyjäiset kaupungin alueilla sisätiloissa. Vaikka niistä on varoiteltu. Itse en niihin nokkaani laita enkä myös joulukonsertteihin mene.

Jos nyt lähdemme jokainen koronatartuntojen ehkäisemiseen, niin ehkä meillä ensi vuonna on taas joulukin.

Tässä toinen nuori riskiryhmäläinen
2 kuukautta sitten

Sama täällä. Itse käytän maskia töissä (myös henkilökunnan tiloissa ja olen ainut) ja lähes joka paikassa, paitsi omassa kodissani tai syödessä (pyrin lounastamaan yksin). Eihän me haluta, että kaikki suljetaan täälläkin? Tuskin. Pieni teko yhteisen hyvän vuoksi, kun vaivautuu laittamaan sen maskin päälle ja pitää turvavälin.

Mamma maalta
2 kuukautta sitten

Maskin laitan kauppaan, apteekkiin, siis asioidessani. Ei se tosin mukavalta tunnu naamalla, vaikkei terveydellistä estettä olekaan. Käsidesillä ja puhtaalla paperilla pyyhin ostoskärryjen ja korien ”aisat”, en koske liukuportaiden reunakaiteisiin ym. mitä yritän tehdä. Pienessä tutussa piirissä liikun.

Jospa ihmiset uskoisivat, ettei tämä virus itsellään häviä. Ottakaa vaikka googlettamalla selvää, miten ennen kauan sitten pahoja tartuntatauteja hävitettiin ihmisten keskuudesta.

Marko
2 kuukautta sitten

Eniten ihmetyttää Kukonkallion toiminta. Vierailijoilta vaaditaan maskia, aivan oikein, vaan mitä tekee henkilökunta? Vähintään puolet kulkee aulan läpi ilman maskia, ja aulassa on omaisten tapaamispaikka.

Kun asiaa tiedustelin, niin vastauksena sain kaikilta epämääräistä mutinaa. Todella ala-arvoista. Jonkun ehkä pitäisi muistuttaa, miten on käynyt Ruotsissa.