Susijengin EM-karsintakuplalle surkea alku – Koponen ja Möttölä karanteeniin

0
Bayern Münchenistä lähtöpassit saanut Petteri Koponen ei ole pelannut tänä syksynä missään. Eikä tule hetkeen pelaamaankaan.

Koripalloliitto tiedotti keskiviikkona, että miesten maajoukkueen takamies Petteri Koponen ja joukkueen valmentaja Hanno Möttölä ovat altistuivat koronavirukselle ennen Espoossa järjestettävän EM-karsintakuplan alkua.

Koponen ja Möttölä on asetettu karanteeniin, eivätkä he voi osallistua Susijengin toimintaan marraskuun EM-karsintakuplassa.

Koponen ja Möttölä eivät ole olleet tekemisissä Suomen pelaajien tai valmennusjohdon kanssa altistumisensa jälkeen. Möttölän tilalle Suomen valmennusjohtoon marraskuun EM-karsintaikkunan ajaksi astuu naisten maajoukkueen päävalmentaja Pekka Salminen.

Bayern Münchenistä lähtöpassit saanut Koponen ei ole pelannut tänä syksynä missään joukkueessa. Hän on harjoitellut viime viikot Helsinki Basketball Academyn (HBA) mukana Mäkelänrinteessä. Möttölä taas toimii HBA:n valmentajana.

Miesten I divisioona A:ssa pelaava HBA-Märskyn sunnuntainen ottelu Tampereen Pyrintöä vastaan siirrettiin muutama tuntia ennen ottelun alkua myöhempään ajankohtaan.

Suomi kohtaa marraskuun EM-karsintaikkunassa Georgian lauantaina 28.11. ja Serbian maanantaina 30.11.