Ankanuitosta 2 000 euroa Ihme ja Kummalle

0

Elokuinen Ankanuitto-tapahtuma poiki Ihme ja Kummalle 2 000 euron lahjoituksen. Salonjoessa Ankanuiton järjestänyt Reach Salon rotaryklubi lahjoitti summan erityisnuorille työpaikkoja työpajallaan järjestävälle Ihme ja Kummalle marraskuun lopulla, tiedotteessa kerrotaan.SSS.fi

Ankanuittoon osallistui tänä vuonna tuhat kirkkaankeltaista muoviankkaa, jotka uivat kilpaa Salonjoessa. Rotarylubi on jo kahtena vuonna kerännyt Ankanuitolla varoja paikallisten lasten, nuorten, erityislasten ja erityisnuorten hyväksi.

– Ihme ja Kumma tekee todella hyvää työtä erityisnuorten kanssa. Korona on kuitenkin iskenyt lujasti Ihkuun, ja siksi haluamme tukea heidän työtään myös suoralla rahalahjoituksella, kommentoi Reach Salon presidentti Sirpa Stenström tiedotteessa.

Ihme ja Kumma on Reach Salon rotareille tuttu ja läheinen kumppani. Klubi kokoontuu yhdistyksen tiloissa Salon Annankadulla joka toinen maanantai-ilta. Ihme ja Kumma järjestää klubin kokoontumiseen tarjoilut, jotka kerrasta toiseen aiheuttavat klubilaisissa tiedotteen mukaan ihailevia huokauksia.

Klubi on jo kahtena vuonna kerännyt Ankanuitolla varoja paikallisten lasten, nuorten, erityislasten ja erityisnuorten hyväksi.

– Samalla haastamme muut salolaiset, sekä yritykset, yhdistykset että yksityiset ihmiset, käyttämään entistä enemmän paikallisia pienten toimijoiden palveluja, Stenström jatkaa.