Lahnajärvi avaa sähköautojen latauspisteet – Taukopaikalla voi ladata neljää autoa yhtä aikaa

0

Taukopaikka Lahnajärven huoltoasemalle on asennettu kaksi sähköautojen latauslaitetta. Niissä voi ladata neljää sähköautoa yhtä aikaa.

Lahnajärven latauspisteet otetaan käyttöön 1. joulukuuta kello 12. Latauksen voi käynnistää sovelluksilla Fortum Charge & Drive tai Plugsurfing, RFID-tunnisteella sekä tekstiviestillä tai QR-koodilla.

Uusitun Lahnajärven kesäkuun alussa avannut yrittäjä Pekka Lounio toteaa sähköautojen latauspisteiden olevan johdonmukaista jatkoa yrityksen toiminnan ekologisille pyrkimyksille.

– Teemme yhteistyötä Lahnajärven suojeluyhdistyksen kanssa maiseman ja vesien suojelemiseksi. Lahnajärven juomavesi tulee kahdesta omasta porakaivosta, ja maalämpöjärjestelmämme käyttää järvivettä lämmitykseen. Valitsemme ensisijaisesti lähellä tuotettuja raaka-aineita ja pyrimme minimoimaan sekajätteen määrän, Lounio toteaa tiedotteessa.

Taukopaikan kokonaisuuteen kuuluvat nykyään kahvila, oma leipomo, A-oikeuksin varustettu ravintola, lähituottajien tilapuoti, Alkon noutopiste, uimaranta, lämmitetyt uima-altaat sekä kokous- ja majoitustilat. Lahnajärven ravintoloitsijana toimii nykyään Gourmet Sarfvik Oy:n yrittäjä Teemu Mattila. (SSS)

Taukopaikka Lahnajärvi Oy (Helsingintie 3276, Salo).