Jussi Mattila ja Jari Niemelä pyrkivät Naantalin kaupunginjohtajaksi

1
Jussi Mattilan oikaisuvaatimus hylättiin äänin 8-5.

Salon sosiaali- ja terveysjohtajan haussa loppusuoralla kisailleet Jari Niemelä ja Jussi Mattila hakevat Naantalin kaupunginjohtajaksi.

Naantalin ykkösjohtajan paikkaa hakee kaikkiaan 18 henkilöä. Mukana ovat myös Marttilan kunnanjohtaja Carita Maisila ja Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi, joka toimi aiemmin Kosken kunnanjohtajana.

Jari Niemelä

Jari Niemelä on Salon kaupunginlakimies. Hän asuu Naantalissa ja on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti.

Niemelä toimi Salossa hyvinvointipalveluista vastaavana apulaiskaupunginjohtajana, kunnes virka lakkautettiin. Sen tilalle perustettiin sivistyspalveluiden ja sosiaali- ja terveyspalveluiden johtajan virat.

Niemelä haki sosiaali- ja terveysjohtajan virkaa, mutta jäi valinnassa kakkoseksi. Virkaan valittiin Laitilan sosiaali- ja terveysjohtaja Jussi Mattila.

Kaupunginlakimieheksi palannut Niemelä valitti päätöksestä Turun hallinto-oikeuteen. Valituksen käsittely on edelleen kesken.

Jussi Mattilan virkasuhde taas purettiin ennen koeajan loppumista marraskuussa. Hän on pitänyt purkuperusteita asiattomina ja vaatinut Salon kaupunginhallituksen päätöksen oikaisua. Mattila aikoo myös valittaa päätöksestä hallinto-oikeuteen.

Naantalin nykyinen kaupunginjohtaja Jouni Mutanen jää eläkkeelle ensi syksynä.

 

 

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
promo
1 vuosi sitten

Uusintaottelut on aina mielenkiintoisia.