Paikallisesti maailmalla (mainos)

KUUKAUDEN VAIKUTTAJA: Wipro Infrastructure Engineering Oy

0
Muuttuvassa maailmassa täytyy säilyttää luotettavuus ja laatu, sillä niiden perusteella asiakas päättää tulevaisuutemme, Sauli Litsilä sanoo toimitusvalmiiden sylinterien keskellä.

Wipro Infrastructure Engineering Oy suunnittelee ja valmistaa Perniössä kippisylintereitä ja kippihydrauliikan osia Nummi-tuotemerkillä. Se on myös tunnettu 2-toimisylintereiden valmistaja. Vuonna 1923 perustettu yritys on kansainvälisessä omistuksessa oleva alan markkinajohtaja.

– Wipro on maailman suurimpia riippumattomia sylinterivalmistajia. Pidämme hyvää huolta asiakkaistamme ja olemme ansainneet heidän luottamuksensa pitkän ajan kuluessa. Sylintereitä ei myydä vain kerran, vaan kokonaisvaltainen palvelu huoltoineen ja varaosineen jatkuu toistaiseksi, toimitusjohtaja Sauli Litsilä kuvailee.

Hänen mukaansa luottamus syntyy siitä, että paikallinen palvelu ympäri maailmaa kohtaa laadun ja vahvan ymmärryksen siitä, mitä asiakas haluaa. Wiprolla on kaikkiaan 10 tehdasta eri maanosissa ja laaja asiakaskunta Euroopassa.

Suurimmat asiakkaat ovat metsä- ja kaivoskoneiden valmistajia Suomesta ja Ruotsista. Asiakkaita löytyy myös kuorma-auto- ja vaihtolavalaiteteollisuudesta.

– Saman katon alla tapahtuva valmistus ja tuotekehitys sekä kaikkiin maanosiin ulottuva hankinta- ja yhteistyöverkosto takaavat kilpailukykyiset toimitukset ja joustavan sopeutumisen asiakkaiden tarpeisiin, Litsilä luettelee yrityksen vahvuuksia kiivailla markkinoilla.

Kokemuksen perusteella asiakkaat haluavat eri mantereilla paikallista palvelua.

– Asiakkaat päättävät meidän tulevaisuutemme, joten meidän on pystyttävä toimimaan tehokkaasti sekä tasavertaisesti ja -laatuisesti ympäri maailmaa.

Maailma muuttuu joka päivä

Tasainen kasvu on jatkunut neljä vuotta. Koronakuukaudet notkahduttavat nousua ja maailma muuttuu joka päivä, mutta Sauli Litsilä arvelee vuodenvaihteen jälkeen tilanteen tasaantuvan.

– Kilpailutilanne säilyy maailmalla koko ajan, oli koronaa tai ei. Hyvä asiakaspalvelu on jatkuvuuden tae. Se ei kuitenkaan riitä, että pystymme hankkimaan asiakkaalle sopivat komponentit. Oman tekemisemme on oltava tehokasta ja tuottavaa joka ainoa päivä.

– Työntekijämme ansaitsevat kiitokset sitoutuneisuudestaan, joustavuudestaan ja sopeutumisestaan, Litsilä kiittelee.

Hän näkee tulevaisuudessa runsaasti mahdollisuuksia, sillä kansainvälisen yrityksen omistajat haluavat kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa. Uusia asiakkaita etsitään nyt aivan uusilta toimialoilta.

– Investointeja tehdään tarpeen ja tilanteen mukaan. Seuraavaksi laajennamme tilojamme Perniössä uuden pintakäsittelylaitoksen verran, Sauli Litsilä kertoo.

Salon kauppakamariosasto
Annariina Aalto, asiamies
p. 044 778 2133
annariina.aalto@kauppakamari.fi