Piiroinen ja Young Finnish Design aloittavat yhteistyön – ”Halpatuontikalusteiden menestyminen on ollut käsittämätöntä”

1
Havainnekuva Piiroisen Helsingin Olympiastadionille kehittämistä uusista tuoleista. Stadionprojekti toi Piiroiselle Vuoden Designteko 2020 -palkinnon.

Viikko sitten Vuoden Designteko 2020 -palkinnon saanut Piiroinen aloittaa yhteistyön Young Finnish Design -yrityksen kanssa.

Piiroinen valmistaa julkitilakalusteita Salossa. Uuden yhteistyön myötä se pyrkii luomaan uutta suomalaista muotoilua julkisten tilojen tarpeisiin.

– Suomalaisiin julkisiin tiloihin on vuosikaudet ostettu paljon tuontikalusteita. Etenkin halpatuontikalusteiden menestyminen markkinallamme on ollut käsittämätöntä. Tästä ovat kärsineet suomalainen muotoiluosaaminen ja suomalaiset valmistajat molemmat. Uusi yhteistyömme Young Finnish Design:n kanssa sopii erinomaisesti ajatusmaailmaamme. Kaikki merkittävät hankkeemme ovat aina perustuneet tiiviiseen yhteistyöhön arkkitehdin, sisustusarkkitehdin ja asiakkaan projektiryhmän kanssa, sanoo Piiroisen myynti- ja markkinointijohtaja Timo Kaivonen yhteistyökumppanien yhteisessä tiedotteessa.

Young Finnish Design edustaa nuoria kalustemuotoilijoita.

– Haluamme yhdistää voimamme Piiroisen kanssa, koska missionamme on yhdistää nuoria lahjakkaita kalustemuotoilijoita kokeneen ja laadukkaan valmistuksen kanssa, jotta suomalainen kalustemuotoilu ja kotimainen kalustevalmistus voisivat hyvin nyt ja tulevaisuudessa, sanoo Young Finnish Design:n luova johtaja Maria Huovinen tiedotteessa.

Yhteistyön myötä syntyvät kalusteet valmistetaan Salossa.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma maalta 75
1 kuukausi sitten

Hyvää menestysuutista Salosta! Katsomoiden kulahtaneet muoviset kuppi-istuimet joutavatkin jo poistettavien listalle. Nämä Piiroisen uudet design-istuimet ovat upeita. Toivottavasti ulkomailtakin tulee tilauksia.

Ja Piiroinen – pysykää salolaisena.