Wounded Silence ja Helisa Band soittavat lauantaina verkkokeikan

1
Wounded Silence järjestää joulukuun viidennen jamit tänään verkossa kello 20–23.

Salolainen blues-rock bändi Wounded Silence ja Helisa Band järjestävät verkossa live-keikan itsenäisyyspäivän aattona. Joulukuun viidennen päivän jamit pidetään kello 20–23.

Yhtyeet soittavat Ankkurikellarissa, josta tilaisuus striimataan katsottavaksi ilmaiseksi ( www.facebook.com/salo.livestream.7).

Lauantain keikka on neljäs, jonka Wounded Silence toteuttaa verkossa. Bändin tiedotteen mukaan aiemmat konsertit ovat parhaimmillaan keränneet yli 20 000 katselijaa.

Wounded Silencessa soittavat Mara Halme (kitara ja laulu), Echo Lahdenmäki (soolokitara ja laulu), Markku Nummi (rummut) ja Antti Hallamaa (basso). Ohjelmistossa on omien biisien lisäksi musiikkia muun muassa The Beatlesilta, Grateful Deadilta, Bob Dylanilta, Chuck Berryltä, Rolling Stonesilta ja Bruce Springsteeniltä.

Helisa Bandiin kuuluvat Helisa Hallamaa (laulu), Henteri Hallamaa (kitara), Antti Hallamaa (basso), Jyrki Koljonen (koskettimet) ja Karri Kerkelä (rummut). Bändi soittaa oman tuotantonsa lisäksi monet genrerajat ylittäviä lainabiisejä englanniksi ja suomeksi. (SSS)

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
O Pantsar
2 vuotta sitten

Mielenkiinolla odottaen!