Buffalo otti voittolaukauskisassa ensimmäisen voittonsa Washingtonista, Ristolainen syötti kaksi maalia

0

Jääkiekon NHL:ssä Buffalo Sabres onnistui voittamaan Washington Capitalsin ensimmäistä kertaa tällä kaudella, kun voittolaukauskisa sinetöi vieraiden 4-3-voiton. Washington on voittanut kolme aiempaa kohtaamista.
Suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen syötti Buffalon maaleista kaksi. Jatkoajalle ottelu venyi tasatilanteessa 3-3. Voiton Buffalolle ratkaisi Jack Eichel voittolaukauskisan ainoalla osumalla.
Washington pelasi nyt toisen pelinsä ilman tähtihyökkääjäänsä Alexander Ovetshkinia, joka on sivussa NHL:n koronavirusprotokollan takia ainakin neljän pelin ajan. Washingtonin riveistä puuttuivat samasta syystä myös hyökkääjä Jevgeni Kuznetsov, puolustaja Dmitri Orlov ja maalivahti Ilja Samsonov, kertoo nhl.com-sivusto.

https://www.nhl.com/news/buffalo-sabres-washington-capitals-game-recap/c-320173084

STT

Kuvat: