Huutokauppakeisari saapuu vetämään Salon Teatterin hyväntekeväisyyshuutokaupan

0
Heli ja Aki Palsanmäki tulevat pitämään Salon Teatterin hyväntekeväisyyshuutokaupan. Kuva: SSS-arkisto/Minna Määttänen

Salon Teatteri järjestää 60-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi hyväntekeväisyyshuutokaupan teatterin harrastustoiminnan turvaamiseksi. Huutokaupan meklarina toimii televisiosta tuttu huutokauppakeisari Aki Palsanmäki. Mukana on myös Heli Palsanmäki.

Huutokauppa pidetään torstaina 18. helmikuuta klo 12–14 Salon Teatterilla, ja se välitetään katsojille suorana lähetyksenä Salo Livestreamin kautta. Huutokaupattavana oleviin tuotteisiin ja palveluihin voi tutustua etukäteen Salon Teatterin netti- ja Facebook-sivuilla, joista löytyy myös huutokaupan säännöt ja ohjeet.

Salon Teatterin 60-vuotisjuhlavuosi käynnistyi synkissä merkeissä koronapandemian aiheuttamassa poikkeustilassa. Koska esitystoimintaa ei voida koronarajoitusten vuoksi järjestää, uhkaa Salon Teatterin 60-vuotisjuhlavuosi jäädä teatterin viimeiseksi.

Salo Teatteri haluaa jatkossakin edistää teatteritaidetta Salossa. Huutokauppaan osallistumalla yksityishenkilöt, yritykset ja muut yhteisöt voivat olla mukana mahdollistamassa Salon Teatterin harrastustoiminnan jatkumisen sekä muun muassa vähävaraisille lapsiperheille suunnatun teatterinäytöksen toteutumisen.

Salon Teatteri hakee nyt huutokauppaa varten sekä yritys- että yksityislahjoituksia. Mukaan voi lähteä ilmoittautumalla tapahtuman sponsoriksi tai lahjoittamalla tuotteen tai palvelun huutokaupattavaksi. Yhteydenottoja toivotaan 1. helmikuuta mennessä:
myynti@salonteatteri.com, 044 031 6055.