Iltatoria on ikävä

0

Arvoisat salolaiset, tehkää kaikkenne kesäisen iltatorin jatkumiseksi!

Tänne syvemmälle maakuntaan on kantautunut tietoja, että Suvisalo-yhdistys on lopettanut toimintansa ja ettei iltatorin isännöinnille löytyisi jatkajaa. Olisi syytä löytyä, sillä Salon iltatori on kesän viikoittainen huipennus, jota koko talven odottaa.

Ymmärrämme, että koronaepidemia hiljensi iltatorin viime kesäksi, mutta jos koronan tuomat rajoitukset ja riskit vain poistuvat, niin toimeksi. Ellei koko kesäksi, niin edes kukkeimmaksi jaksoksi juhannuksesta koulujen alkuun.

Olemme varmoja, että meidän lisäksemme on tuhansia muita, joiden toive on samankaltainen. He ovat ostajia, myyjiä ja muuten vain kesätunnelmasta nauttivia iloisia ihmisiä. Iltatorin kesäisen kävijämäärän on laskettu nousseen yli 60 000 ihmiseen.

Salon iltatori on tuonut vuosien mittaan paljon uusia ystäviä ja tuttuja. Heitä haluaisimme taas nähdä ja saada lisää.

Sitä paitsi iltatori on Salon kaupungille valttikortti, jonka vertaista harvalla kaupungilla on.

Parhain terveisin ja myyntipaikkojamme 43 ja 44 kaivaten.

Hannu Lampinen

Jorma Pihlava

Riihikoski