Korona muuttaa Salon Teatterin kevätkautta – Tippukivitapauksen ensi-ilta siirtyy, Seilistä lisäesityksiä

0
Seili-musikaalissa nähdään myös saaristossa kuvattuja osuuksia. Kuvassa etualalla Sanna Suvila-Nuutinen (vas.) ja Hannele Saari, keskellä kuvaa Merita Seppälä ja takana Ami Aspelund (vas.), Emmy Welin ja Satu Lehtinen. Kuva: Jere Satamo

Salon Teatteri muuttaa kevätkauden suunnitelmiaan koronan vuoksi.

Teatteri on keskeyttänyt esitys- ja harrastustoiminnan 10. helmikuuta asti osana koronarajoitustoimia.

– Päätös pohjautuu Varsinais-Suomen alueellisen koordinaatioryhmän sekä Lounais-Suomen

aluehallintoviraston antamiin määräyksiin, kerrotaan teatterin tiedotteessa.

Toiminnan jälleen alkaessa Seili-musikaali saa kuusi esityskertaa lisää.

Lisäesitysten vuoksi koko perheelle suunnatun Tippukivitapaus-musikaalin ensi-ilta siirtyy huhtikuulle. Se jatkaa ohjelmistossa toukokuun loppupuolelle asti.

– Moni Seili-musikaalin katsoja on halukas siirtämään lippunsa tuleviin näytöksiin, ja lisäesityksiä tarjoamalla pystymme mahdollistamaan sekä heidän pääsynsä esityksiin, että uusien lippuvarausten vastaanottamisen. Haluamme kuitenkin antaa myös lapsille ja perheille mahdollisuuden päästä teatteriin, joten Tippukivitapaus pysyy ohjelmistossa siirtyen kuukaudella eteenpäin, sanoo Salon Teatterin hallituksen puheenjohtaja Johanna Saarinen teatterin tiedotteessa.

Näytelmien uudet esitysaikataulut sekä vaihto- ja palautusohjeet päivitetään kokonaisuudessaan Salon Teatterin nettisivuille.

Koronahaasteiden ohella Salon Teatterissa myös juhlitaan tammikuussa.

Salon Teatterin 60-vuotishistoriikki Jalmarin jalanjäljissä – Salon Teatterin kuusi ensimmäistä vuosikymmentä on ilmestynyt, ja historiikki julkaistaan verkkotapahtumana ensi lauantaina. Teoksen on kirjoittanut Veli-Matti Henttonen .

Lähetys on nähtävillä Salo Livestream -kanavalla viikon ajan. Katsojat pääsevät seuraamaan lähetystä myös Salon Teatterin nettisivujen ja Facebooksivujen kautta.