Laduille pääsee jo Salossa – laduista ja luistelukentistä reaaliaikaista tietoa netissä

0
Märynummen kuntoradalla ajettiin latupohjia keskiviikkona.

Hiihdon harrastajille tiistain ja keskiviikon lumipyry on mannaa taivaalta. Vuosi 2021 jää historiaan talvena, jolloin Salossakin päästiin taas hiihtämään.

Latuja on pohjustettu ja ajettu monin paikoin, mutta kaikki ladut eivät ole vielä hiihtokunnossa.

Salon kaupungin latutietopalvelun mukaan perinteisellä ja vapaalla tyylillä pääsi keskiviikkona hiihtämään Perniön Melassuolla ja Salon Isohärjänmäessä. Inkereellä hiihtämään pääsee vapaalla tyylillä.

Keskiviikkoiltana latuja on tarkoitus ajaa ainakin Suomusjärvellä ja Kiikalan lentokentän ympärille.

Latujen ajajat päivittävät latutietoja työn edistyessä. Reaaliaikainen latutilanne selviää Salon kaupungin sivulta osoitteesta www.salo.fi/ladut.

Luistelukenttien tilanne selviää osoitteesta www.salo.fi/luistelukentat.

Luistelemaan pääsi keskiviikkona iltapäivällä jo ainakin Hajalassa, Hiidessä, Melassuolla, Suomusjärvellä ja Toijan kaukalossa.

Monin paikoin kenttien jäädyttäminen on käynnissä, ja luistelijoilta toivotaan vielä malttia.

– Luistelukentät merkitään käyttökunnossa oleviksi vasta, kun käyttö on meidän mielestämme turvallista. Jos kentällä on esimerkiksi hiekkaa jossain kohtaa, sitä ei voi avata vielä, Salon liikuntapaikkamestari Jani Virtanen kertoo.

Luistelukentillä ja -kaukaloissa on otettava huomioon koronarajoitukset. Pukukopeissa vaaditaan maski yli 12-vuotiailta, ja koppeihin ei saa kertyä ruuhkaa.

– Koronarajoitusten takia sallittua on vain vaihtaa nopeasti luistimet ja sitten pois. Jos kopeissa aletaan viettää aikaa, tulee ruuhkaa ja joudumme sulkemaan niitä, Jani Virtanen muistuttaa.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments