Nordic ID:lle iso sopimus – pörssikurssi räjähti nousuun

2
Pörssilistautuvan salolaisyrityksen nimi komeili marraskuussa 2018 Nasdaqin valotaulussa New Yorkin Times Squarella.

Salolainen rfid-teknologiayhtiö Nordic ID Oyj on solminut monivuotisen myynti- ja tuotekehityssopimuksen pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa. Yhtiö kertoo pörssitiedotteessa, että sopimus on monivuotinen ja se sisältää minimiostovelvoitteen kehitettävälle laitteelle. Sopimuksen arvo on vähintään miljoona euroa.

Nordic ID ei kerro sopimuskumppanin nimeä liikesalaisuuden suojelemiseksi.

– Yhteistyössä kehitettävä ratkaisu tavoittaa uusia asiakaskohderyhmiä ja tarjoaa sekä Nordic ID:lle että kumppanillemme vahvan alustan rakentaa uutta liiketoimintaa rfid-teknologian avulla. Nyt solmittu sopimus osoittaa Nordic ID:n kyvyn kehittää uudenlaisia ratkaisuja ja luoda niiden avulla arvokasta liiketoimintaa, toimitusjohtaja Juuso Lehmuskoski sanoo pörssitiedotteessa.

Nordic ID:n pörssikurssi nousi tiistaina 52,17 prosenttia. Osakkeen hinta oli 2,80 euroa.

Nordic ID listautui Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle vuonna 2018. Osakeannissa merkintähinta oli tuolloin 5,40 euroa tarjottavalta osakkeelta, joten tiistain voimakkaasta noususta huolimatta osakkeen hinta on edelleen lähes puolet halvempi kuin yrityksen listautuessa.

Juttua on päivitetty 26.1. kello 18.57 pörssikurssin nousuprosentin ja osakkeen hinnan osalta.

 

 

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Menestystä
1 kuukausi sitten

Listautumishintaan nähden kurssi on edelleen vaatimaton. Toivotaan kuitenkin menestystä, koska idea toimii edelleen. Miljoona on kuitenkin pientä, kun iso kilpailija voi laittaa satakertaisen summan kehitykseen, jos näkee tässä vielä tulevaisuuden bisneksen.

Southdic Anon
1 kuukausi sitten

Eikä ollut varmaan aiesopimus, joita kaupungin välityksellä aiemmin väsäiltiin.