Oppia Opinmäellä – FC Halikko koki toista kertaa GFT:n taidot

0
Laura Lehtonen viimeisteli ottelun avausmaalin. (kuva: SSS-arkisto)

Runkosarjan toisen puoliskon Espoossa aloittaneen FC Halikon teemoja ensimmäisellä naisten futsalin liigakaudellaan ovat uuden oppiminen ja (mieluiten suora) säilyminen. Ensin mainittua oli tarjolla runsaasti Opinmäen liikuntahallilla, jossa Golden Futsal Team päihitti vastustajansa maalein 10–2.

Kauden aloittaneessa halikkolaisjoukkueen historian ensimmäisessä kotikentän liigaottelussa GFT haki Salohallista 6–1-vierasvoiton. Vaikka espoolaisryhmä on hieman kärkikolmikkoa eli MuSaa, Ilvestä ja HIFK:ta perässä, on se ollut FC Halikolle liian kova nippu.

Sinällään mielenkiintoinen, joskin lopulta varsin merkityksetön yksityiskohta on FC Halikon tekemä avausmaali molemmissa kohtaamisissa. Tällä kertaa ensimmäisen osuman laukoi Laura Lehtonen. Sen jälkeen, kun Elli Laaksonen kavensi 3–2:een, latoi GFT kolme maalia alle kolmessa minuutissa.

FC Halikko palaa ensi viikon sunnuntaina yli kuukauden kotipelitauolta Salohalliin kohdatakseen liigan keskikastiin kuuluvan Tampereen Teekkareiden Jalkapallokerho ACE:n.

NAISTEN FUTSAL-LIIGA

GFT–FC Halikko 10–2 (7–2)

FC Halikon maalit: 2.13 Laura Lehtonen (Olivia Haapanen) 0–1, 7.11 Elli Laaksonen (Olivia Simula) 3–2.
FC Halikon seuraava ottelu: sunnuntaina 24. tammikuuta FC Halikko–ACE kello 13 Salohallissa.