Salkkarin valokuvaushaaste kannustaa taltioimaan talven iloja, outouksia ja arkisia asioita

0
Ota kuva talven kauniista maisemista, lumirakennelmista tai mistä tahansa sinut iloiseksi saavasta talvisesta asiasta.

Salon seudulle luvataan jälleen talvisempaa säätä. Lunta on tuprutellut ja pakkasta on luvassa pidemmäksi ajaksi. Ulkoilusää on mitä parhain.

Salkkari kutsuu lukijansa jakamaan talven riemuja ja käynnistää valokuvaushaasteen. Tehtävänä on kuvata ulkoiluretkillä eteen osuneita outoja tai arkisia asioita tai vaikka lumesta tehtyjä luomuksia. Lähetettyjä kuvia julkaistaan Salon Seudun Sanomissa haasteen ajan ja sen jälkeen.

Kuvia voi lähettää sunnuntaihin 7. helmikuuta asti osoitteeseen: kuvakilpailu@sss.fi . Liitä mukaan kuvaajan nimi ja yhteystiedot sekä pieni selitys kuvasta. Mikäli kuvassa on ihmisiä, ilmoita myös heidän nimensä ja varmista heiltä, että he antavat kuvalleen julkaisuluvan.

Kaikkien kuvia lähettäneiden kesken arvotaan elokuvalippuja.