Pitkään liigassa valmentanut Sami Haltia palaa Paimion Hakaan

0
Kari Löytönen (vas.) ja Sami Haltia vievät paimiolaista tyttö- ja naisjalkapalloa eteenpäin. (kuva: Paimion Haka)

Paimion Haka sai riveihinsä meritoituneen paluumuuttajan. Sami Haltia työskentelee alkavalla kaudella seuran naisten edustusjoukkueen ja B-tyttöjen yhteisessä valmennustiimissä. Päävastuussa valmennuksesta on Kari Löytönen.

Jo 1990-luvun alussa valmentamisen aloittaneella Haltialla on pitkä kokemus muun muassa naisten liigajoukkueen luotsaamisesta. Hän siirtyi vuonna 2011 Turun Palloseuraan, jossa toimenkuvina ovat olleet edustuksen päävalmentajuuden lisäksi valmennuspäällikkyys ja juniorivalmentajuus.

Haltia vei omalta osaltaan TPS:n naiset SM-pronssille 2016. Paluu kyseiseen päävalmentajan pestiin tapahtui viime kaudella, jonka päätteeksi Palloseura putosi Kansallisesta liigasta.