Salon keskustan valtuutetut haluavat jatkaa

1

Salon keskustan kaikki nykyiset valtuutetut pyrkivät myös uuteen valtuustoon. Muidenkin ehdokkaiden joukossa on entuudestaan politiikasta tuttuja nimiä. Keskusta julkisti ensimmäiset ehdokkaansa tällä viikolla.

Kaupunginhallitukseen keskustan ehdokkaista kuuluvat hallituksen varapuheenjohtaja Ulla Huittinen, Timo Lehti ja Johanna RiskiIlkka Uusitalo on kaupunginvaltuuston toinen varapuheenjohtaja, Marjaana Mänkäri kaupunkikehityslautakunnan varapuheenjohtaja ja Karoliina Vierjoki-Väätäinen vapaa-ajan lautakunnan puheenjohtaja. Jouni Eskola kuuluu kaupunkikehityslautakuntaan. Muut ehdolla ovat valtuutetut ovat Jaakko Halkilahti  Tauno Kanerva, Asko Määttänen ja Päivi Pärkkä.

Muista ehdokkaista Andi Mwegerano kuuluu sosiaali- ja terveyslautakuntaan ja Inkeri Sundberg rakennus- ja ympäristölautakuntaan. Ismo Saari on sen puheenjohtaja, ja Mika Paukkeri on opetuslautakunnan varapuheenjohtaja.

Ehdolla ovat myös Johannes Alaranta, Nina Backman-Stenholm, Mika Haarala, Jenni Heinonen, Elsi Helenius, Olavi Jantunen, Marja Johansson, Eija Järvelä, Ari Järvinen, Hannu Klaavu, Taina Koski, Maija Kymäläinen, Marja Leppähaara, Tarja Lehtovirta, Jaana Loimisto, Jukka Nieminen, Antti Niittynen, Anniina Orrenmaa, Ari-Heikki Riihikankare ja Hanna Yli-Liipola.

Kunnallisjärjestön puheenjohtajan Johanna Riskin mukaan ehdokashankinta vaikuttaa etenevän samaan tahtiin kuin viime vaaleissa.

– Tuleva valtuustokausi on suurten muutosten aikaa. Muun muassa sote- ja maakuntauudistus, väestön ikärakenteeseen liittyvät haasteet ja koronakriisin jälkimainingit kuntataloudessa näkyvät päättäjien pöydässä, Riski sanoo.

Riskin mukaan tavoite on saada yhdessä kristillisdemokraattien ja RKP:n kanssa kokoon täysi lista. Vaaliliittokumppanit eivät ole vielä asettaneet ehdokkaita virallisesti.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Olli P
1 kuukausi sitten

Kovin on vaihtuvuus vähäistä eli mitään uutta ei ole luvassa.