Saloon keskiviikkona yksi uusi koronatartunta

2

Saloon kirjattiin keskiviikkona yksi uusi koronavirustartunta, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Samalla Salon kokonaistartuntamäärä kohosi 303:een.

Salon koronatartuntatahti on tammikuussa hieman hiljentynyt joulukuuhun verrattuna, sillä kuun kääntyessä kohti loppuaan on kuukauden kokonaistartuntamäärä tällä hetkellä 49. Joulukuussa Saloon laskettiin yhteensä 91 ja marraskuussa 60 tartuntaa.

Salon seudun muihin kuntiin ei kirjattu keskiviikkona uusia koronatartuntoja, mutta kaikenkaikkiaan Varsinais-Suomeen laskettiin keskiviikkona 93 uutta tartuntaa. Turkuun niistä merkittiin 37, Laitilaan kahdeksan ja Kaarinaan sekä Uuteenkaupunkiin seitsemän. Samalla maakunnan kokonaislukema kipusi 4130:een.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Osui ja upposi
2 kuukautta sitten

Hienoa, että Salossa pääsee testeihin ja tulee tulosta.

Ei enää kiitos
2 kuukautta sitten

Ja sekin liikaa. Hienoa, jos se oli viimeinen. Ei tarvita enää yhtään.