Ympyräparkkiin tulossa luistelukenttä – ekopiste suljetaan toistaiseksi

0
Ympyräparkkiin pääsee pian taas luistelemaan. Kuva: SSS-arkisto/Kirsi-Maarit Venetpalo

Salon torin viereiseen ympyräparkkiin tehdään luistelukenttä. Ympyräparkissa sijaitseva Rinki-ekopiste suljetaan kentän vuoksi väliaikaisesti maanantaista alkaen. Rinki tiedottaa erikseen, kun piste avataan uudestaan.

Salon toria lähin Rinki-ekopiste sijaitsee K-Citymarket Salon yhteydessä. Pisteellä kerätään kartonki-, lasi- ja muovipakkauksia, metallia sekä paperia ja vaatteita. Pisteellä on myös puristimet kartonki- ja muovipakkauksille.

Salon luistelukenttien kunnostustilannetta voi seurata kaupungin nettisivuilla. Liikuntapalveluiden mukaan jäälle voi mennä, kun kentän kohdalla lukee nettisivuilla ”käytösssä.”  Myös latujen kuntoa voi seurata kaupungin sivuilla.