Liikelaitos Salon Veden johtajaksi haki 12, viisi haastatellaan

0
Liikelaitos Salon Vedelle haetaan uutta toimitusjohtajaa. Kuvassa Halikon vesitorni.

Liikelaitos Salon Veden toimitusjohtajaksi pyrkii 12 hakijaa. Haku päättyi keskiviikkona.

Virkaa ovat hakeneet insinööri (amk) ja talotekniikkamestari Juuso Aitio Salosta, diplomi-insinööri ja erityisasiantuntija Anna Arosilta-Gurvits Espoosta, merkonomi ja tekninen myyjä Tuomas Järvinen Salosta, diplomi-insinööri ja huoltopäällikkö Kasper Kavander Salosta, insinööriopiskelija ja opiskelija-assistentti Niklas Lindeman Turusta, diplomi-insinööri ja liiketoiminnan kehittämispäällikkö Mika Mäkelä Aurasta, filosofian kandidaatti ja vesitalousasiantuntija Risto Mäkinen Salosta, diplomi-insinööri ja toimitusjohtaja Liisa Piirtola Turusta, diplomi-insinööri ja ympäristöjohtaja Hanna-Mari Rinne Helsingistä, diplomi-insinööri ja tekninen johtaja Pekka Rouhiainen Loimaalta, insinööri (ylempi amk) ja tekninen johtaja Mikko Salmi Salosta sekä insinööri (ylempi amk) ja vesilaitoksen johtaja Krista Viitasalo Salosta.

Valintaa valmisteleva työryhmä on päättänyt kutsua haastateltavaksi viisi hakijaa: Anna Arosilta-Gurvitsin, Liisa Piirtolan, Pekka Rouhiaisen, Mikko Salmen ja Krista Viitasalon.

Tavoitteena on, että Liikelaitos Salon Veden johtokunta valitsee uuden toimitusjohtajan maaliskuun alussa.

Liikelaitosta pitkään johtanut Kalle Virtanen jää eläkkeelle.