Maatilan asuinrakennus paloi Rekijoella

3
Saaristomerellä Kemiönsaaren edustalla on parhaillaan käynnissä pelastusoperaatio.

Maatilan asuinrakennus paloi Rekijoen Pitkäkoskentiellä Salossa lauantain ja sunnuntain välisen yön aikana. Pelastuslaitos sai hälytyksen kohteeseen lauantaina hieman kello kymmenen jälkeen, ja paikalle yksiköt ehtivät vajaassa tunnissa.

Mitään ei ollut kuitenkaan enää siinä vaiheessa tehtävissä. 1,5-kerroksinen ja yli 100-neliöinen asuinrakennus oli tuolloin jo ilmiliekeissä.

– Rakennus tuhoutui palossa täysin. Luovutimme rakennuksen takaisin omistajalle sunnuntaina hieman puolenpäivän jälkeen, kun sammutus- ja raivaustyöt olivat ohi, kertoi päivystävä palomestari Riku Koskinen Varsinais-Suomen pelastuslaitoksesta.

Koskinen ei lähtenyt tuoreeltaan arvailemaan, mistä palo olisi saanut alkunsa.

Palaneen asuinrakennuksen ympäristössä oli talousrakennuksia, mutta pelastuslaitoksen mukaan palo ei ollut missään vaiheessa vaarassa levitä.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ett mää ihmettele
9 kuukautta sitten

Paloauton paikalle tuloon meni lähes tunti? Eikö Kiikalassa ole enää omaa VPK:ta? Entä Perttelin ja Suomusjärven?

Oliko Salon palolaitoksen ehdittävä ensimmäisenä paikalle? Jos näin on, niin ei ole huomioitu riittävästi, miten matkat Salon keskustasta näihin ympäristöalueisiin ovat kymmeniä kilometrejä.

Voiko
9 kuukautta sitten

Paloasemia löytyy ainakin kolme, joista kyseinen kohde saavutettavissa alle puolessa tunnissa. Asia erikseen, miten on lähdetty hälyttelemään.

Mamma maalta
9 kuukautta sitten

Missä olivat Perttelin, Kiikalan ja Suomusjärven VPK:t? Ovatko jo lakkautetut, vai eikö hälytyksiä anneta niille, vaikka olisivat lähinnä?