Provinssi peruu My Fair Ladyn

0
Suurmusikaali My Fair Ladya ehdittiin esittää noin 20 kertaa. Uusia esityksiä ei enää tule.

Teatteri Provinssi peruu kokonaan My Fair Ladyn esitykset Salossa. Hiirenloukku puolestaan siirretään vuoden 2022 talvi-kevätkauteen.

– Korona kurittaa todella vakavasti teatteri- ja tapahtuma-alaa, ja olemme pakon edessä joutuneet tekemään raskaat päätöksen tuotantojemme suhteen, teatterinjohtaja Seppo Suominen kertoo tiedotteessa.

My Fair Ladyn ensi-ilta oli 3.10.2020. Sitä ehdittiin esittää noin 20 kertaa, kunnes joulukuun alussa tulivat rajoitukset ja esitykset jouduttiin peruttamaan.

Suominen kertoo tiedotteessa, että uusin päätös esityskieltojen suhteen on voimassa 23.3. asti.

– Olemme päättäneet peruttaa My Fair Ladyn esitykset kokonaan ja musikaalin taru loppuu Salossa tähän.

Hiirenloukku -esityksiä ehdittiin tekemään viidesti talvella 2020 ennen koronaa. Silloin päätettiin, että esitykset siirretään vuodella eli 2021 talvi-kevätakauteen.

– Koronatilanteen takia joudumme tekemään raskaan mutta realistinen päätöksen, että Hiirenloukkua ei voida esittää 2021 kevätkaudella koronarajoituksien takia. Olemme saaneet esitysoikeuksien pidennyksen niin, että esityskausi on mahdollista siirtää taas vuoden eli 2022 talvi-kevätkauteen, Suominen sanoo tiedotteessa.

Kaikki tammi-huhtikuun Provinssin vierailuesitykset on siirretty tai peruttu. Toukokuulle Provinssi pyrkii vielä tekemään muutaman vierailuesityksen kuten

Unto Mononen musiikkinäytelmän (6.5.), Gimme Abba Bileshown (7.5.) , koko perheen Etusivun jutun (8.5.), Hajuvettä ja lihapullia (8.5.), 12.5 Ilmari

Saarelaisen Parasta ennen (12.5.) sekä Jukka Puotila shown (14.5.).