Salon Power Cup siirtyy ja joukkuemääriä rajataan

0
Viimeksi Power Cup pelattiin Rovaniemellä.

Salon Power Cup on päätetty siirtää suunnitellusta 10.–13. kesäkuusta heinä-elokuun vaihteeseen. Tarkat uudet päivämäärät ovat 29.7.-1.8., Power Cupin organisaatio kertoo tiedotteessaan.

Joukkuemääriä ja ikäluokkia rajoitetaan tapahtuman osalta. Power Cup -tapahtuma avataan C, D ja E-ikäluokille ja sarjoihin otetaan yhteensä 400 joukkuetta. Ilmoittautuminen tapahtumaan avataan ensi viikon tiistaina 2.3. klo 10.00.

Ilmoittautumisjaksoja pidennetään tapahtuman siirtymisen myötä. Ensimmäistä jaksoa siirretään 31.5. saakka ja toista jaksoa siirretään 24.6. saakka.

Tapahtuman päätökset nojautuvat tämän hetken arvioon tulevan kesän koronatilanteesta. Lentopalloliitto seuraa viranomaisten ohjeistusta ja tarvittaessa tapahtumaa muutetaan, Power Cup kertoo tiedotteessa.

Power Cupin mukaan joukkuemääriä rajaamalla taataan se, että majoitukset pystytään toteuttamaan yksi joukkue/luokkahuone ja kaksi joukkuetta/liikuntasali -periaatteella. Tällä tavalla varmistetaan tapahtuman ja majoituksen riittävät turvavälit.

Majoittumisen osalta tullaan myös katsomaan seura- ja aluekohtaisesti missä kukakin majoittuu. Salon Viestin joukkueet majoittuvat kodeissaan, mikä tarkoittaa, että Salon Viestin joukkueet lasketaan lisäksi 400 joukkueeseen.

Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopallotapahtuma.