Lisää pärskeitä: Salon uimahallitapaus päätyi radio-ohjelman pilalauluun

3
Rajoituksia aletaan purkaa vähitellen. Ensi maanantaista lähtien muun muassa uimahalleja voidaan avata rajatun asiakasmäärän käyttöön.

Salon uimahallitapaus päätyi keskiviikkoaamuna suositun radio-ohjelman pilalauluun. Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa esiintyvä hovimuusikko Ilkka oli sanoittanut Lauri Tähkän kappaleen uudelleen Salon uimahallitapauksen mukaan.

Voit kuunnella ohjelman Salo-laulun täältä hovimuusikko Ilkan esittämänä.

”Kyllä täältä pesee valitusta
vaadin vahingonkorvausta
kaupungin on pakko ottaa vastuu
on on on.

Uimahallissa on märkää vettä
ja se ottaa mua päähän että
kroolatessa uimapuku kastuu
ei ei ei.”

Taustalla on viime kesäinen tapaus, jossa salolaisvaltuutettu Jaana Haapasalo (sit.) sai runsaasti julkisuutta. Haapasalo on kertonut tapahtuneesta muun muassa Salon Seudun Sanomien mielipidekirjoituksessa.

Haapasalon viereisellä radalla Salon uimahallissa ollut uimari oli roiskuttanut vettä Haapasalon päälle. Haapasalo huomautti asiasta uimarille, minkä jälkeen uimarin tuttava kertoi tapauksesta uinninvalvojalle ja taas valvoja oli mennyt Haapasalon luo kertomaan, että ”kyllä täällä saa roiskia vettä niin paljon kuin haluaa, kun on kilpauimari”.

Tämän jälkeen Haapasalo oli työntekijän mukaan uhannut järjestää hänelle potkut.
Työntekijä teki asiasta ilmoituksen kaupungin työsuojeluorganisaatiolle.

Haapasalo totesi omassa vastineessaan, että hän ei puhunut potkujen järjestämisestä tai hoitamisesta, mutta myöntää, että ”työntekijä on saattanut asian näin tulkita”.

Maanantaina Salon kaupunginvaltuusto päätti, että Haapasalosta tehdään tutkintapyyntö poliisille. Tutkintapyyntö tehdään, koska Haapasalo on saattanut syyllistyä virheelliseen menettelyyn luottamustoimessaan, ja se voi täyttää rikoksen tunnusmerkit.

Haapasalo teki kohtelustaan uimahallissa valituksen ja vaati vahingonkorvausta kaupungilta.

 

 

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Pila-Ilija
1 vuosi sitten

Eh-heh-hee.

Mikko maalta
1 vuosi sitten

Kyllä on mukava rallatus ja päivän piristys. Vai on uimahallissa märkää vettä.

Pitääkö olla huolissaan? Mitä sanovat vakipanelistiukkelit?

Lasse Reunanen / Salo
1 vuosi sitten

Olin Salon uimahallissa hieman ennen joulukuun sulkemista. Poistuttuani pukuhuoneen puolelle tuli kaksi nuorta poikaa suoraan kaapeilleen ja sieltä pyyhkeet otettuaan tuli laitoshuoltaja huomauttamaan; Pojat takaisin, ei mennä märkänä pukuhuoneeseen – ja pojat märkinä toisen kerran käveli pesutilaan kuivaamaan. Sanoin äänekkäästi, että yksi lysti tuleeko märkänä, enempi häiritsee klooriuikkareissa saunaan menijät. Sitä märkää pyyhettäkin aina väistän mikä heitettynä pesuhuoneen oviaukolle ns. pyyhintään. On se vaan väärin mikäli rajaton roiskiminen uimatiloissa saa jatkua – suljetut uintitapahtumat sitten roiskeilla menköötkin – ei yleisaikoina rajattomuuksia sallittavana.