Tiistai toi Saloon kaksi uutta koronatartuntaa

0

Salo jatkaa uusien koronatartuntojen suhteen maltillisen positiivisella linjalla, sillä tiistaina kaupunkiin kirjattiin kaksi uutta koronatartuntaa. Samalla helmikuun uusien koronatartuntojen kokonaismäärä kohosi Salossa 35:een ja koko koronaepidemian aikainen lukema 340:een. Lukemat ovat peräisin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastoista.

Viime viikot koronatartuntalukemaansa uhkaavalla tahdilla kasvattaneessa Paimiossa sen sijaan ei kirjattu tiistaina uusia tartuntoja. Myös muualla Salon seudun kunnissa vietettiin nollapäivää.

Koko Varsinais-Suomeen kirjattiin tiistaina 35 uutta tartuntaa, joista 17 Turkuun. Muut maakunnan tartunnat jakautuivat seuraavasti: Raisioon 7, Lietoon 5, Uuteenkaupunkiin 2 ja Pöytyälle sekä Loimaalle kumpaankin yksi. Turun kokonaistartuntamäärä kohosi tiistain myötä 3 130:een ja koko Varsinais-Suomen 5 162:een.

Koko maassa kirjattiin tiistaina tasan 400 uutta koronatartuntaa.

 

Uudet tartunnat ja yhteismäärä Salossa ja lähikunnissa 23.2.2021

  • Salo +2 (yhtensä 340)
  • Somero 0 (30)
  • Paimio +0 (145)
  • Sauvo +0 (19)
  • Kemiönsaari 0 (28)
  • Koski 0 (9)
  • Marttila 0 (7)
  • Turku +17 (3 130)