Salon seudun ammattiopistossa tartuntarypäs: viisi henkilökuntaan kuuluvaa sairastunut

7

Salon seudun ammattiopistossa on viime torstain (4.3.) jälkeen todettu viisi koronatartuntaa, kertoo Salon kaupunki tiedotteessaan.

Kaikki sairastuneet ovat henkilökuntaa. Oppilaita ja henkilökuntaa on tiedotettu sisäisesti tartunnoista.

Terveydenhuoltoviranomaiset ottavat henkilökohtaisesti yhteyttä altistuneisiin, ja samalla he saavat ohjeet karanteenista.

Henkilöiden yksityisyyden suojelemiseksi tapauksesta ei anneta tarkempaa tietoa.

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma Maalta
1 vuosi sitten

Tämä antaa jo hyvin viitettä, ei tarkempaa tietoa kaivatakaan. Mutta nuorien aikuisten tulisi nyt viimein ottaa vakavasti koronan tartunnoilta välttymisen, kun se muunnos aiheuttaa vakavia oireita alle 30 v ikäisillekin.

Veka
1 vuosi sitten
Reply to  Mamma Maalta

Vihjaatko, että ammattikoulun henkilökunta on pelkästään nuoria aikuisia?

Mamma maalta 75
1 vuosi sitten
Reply to  Veka

En todellakaan vihjaa. Vaan sitä, että uusi muunnos voi olla nuorille aikuisille kohtalokas, jos tartunnan saa, ja että altistuneet pitäisivät karanteeninsa tunnollisesti.

Nortti
1 vuosi sitten
Reply to  Mamma Maalta

Tuolla koulussa kyllä hyvin on sekä oppilaat että opettajat ja muu henkilökunta suojattuna ja käsidesiä kuluu. Enpä ole nähnyt ketään ilman maskia tuolla kulkevan, vain syödessä maski otetaan pois, mskin kanssa kun tämä on hieman hankalaa, mutta tietysti riskinsä siinä sitten.

Ja onhan siellä henkilökuntaa jos jonkin ikäistä, mutta nämä tartunnat on nyt siis todettu henkilökunnalla, ei nuorilla aikuisilla opiskelijoilla.

Huonoa tuuria sanon minä. Vastuunkantamista voidaan valmistaa monessa kohtaa ja muillekin kuin nuorille.

Pysykää kipeänä kotona
1 vuosi sitten
Reply to  Mamma Maalta

Ehkä ihmisten kannattaisi jäädä kotiin, jos on oireita. Kuten tässä tapauksessa, ollaan oltu kipeänä töissä.

Hämmästymyt
1 vuosi sitten

Eikä mitään karanteenia ole järjestetty miltään osin? Tuollaisessa kouluolosuhteissa yksi positiivinen altistaa vähintäänkin kymmeniä päivässä.

Sepi
1 vuosi sitten

Täytyy muistaa, että ammattiopistossa on monta eri rakennusta ja niiden osastoja ja myös aikuisopiskelijoita. Jos yhdessä rakennuksessa on, niin ei se tarkoita, että koko koulussa on koronaa.