Salossa kuusi uutta koronatartuntaa perjantaina, Kemiönsaaressa neljä ja Paimiossa yksi

4

Saloon kirjattiin kuusi uutta koronatartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) perjantaina.

Salossa on todettu tämän viikon aikana 17 uutta koronavirustartuntaa. Viime viikolla tartuntoja merkittiin kaikkiaan 11.

Perjantaina kaupunki kertoi koronatartunnasta Pajulan koulussa.

Salo on päättänyt siirtää 7.–9. luokkien oppilaat etäopetukseen 8.–28. maaliskuuta. Erityisen tuen ja valmistavan opetuksen sekä joustavan perusopetuksen oppilailla on kuitenkin oikeus lähiopetukseen.

Päätös perustuu Lounais-Suomen aluehallintoviraston torstaina antamaan määräykseen sulkea toimialueellaan sijaitsevien oppilaitosten tilat.

 

Myös Kemiönsaaressa on jälleen perjantaina pieni rypäs uusia tartuntoja, neljä kappaletta.

Viime viikolla uusia tartuntoja tuli Kemiönsaaressa kaikkiaan 11 ja kunnan kokonaistartuntamäärä nousi 39:ään. Tällä viikolla uusia tartuntoja on tullut yhdeksän tähän mennessä.

Myös Paimiossa tilastoitiin yksi uusi tartunta.

Muissa alueen kunnissa uusia tartuntoja ei ilmennyt.

Koko Varsinais-Suomessa oli 103 uutta koronavirustartuntaa. Uusein tartuntojen määrä oli yli sata jo toisen kerran tällä viikolla ja koko pandemian aikana.

 

Uudet koronatartunnat Salossa ja lähikunnissa 5.3.2021

 • Salo +6 (yhteensä 366)
 • Somero 0 (yhteensä 31)
 • Paimio 1 (yhteensä 156)
 • Sauvo 0 (yhteensä 19)
 • Kemiönsaari +4 (yhteensä 48)
 • Koski 0 (yhteensä 9)
 • Marttila 0 (yhteensä 7)
 • Turku +65 (yhteensä 3 559 )
 • Varsinais-Suomi +103 (5 890)
 • Suomi +704 (60 904)
 • Lähde: THL

 

 

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma maalta 75
6 kuukautta sitten

Hiihtoloman tuliaisina tulivat? Ikävää on, jos lähtevät leviämään ympäri laajaa Salon aluetta hallitsemattomasti.

Nyt täyssulku päälle
6 kuukautta sitten

Taitaa näkyä jo hiihtoloman tuliaiset? Toivottavasti ne ihmiset ovat nyt itseensä tyytyväisiä, että toivat ehkä muuntoviruksen Saloon. Voi ihan taputtaa itseään selkään! Tilanne olikin täällä aivan liian hyvä. Mut itsekkäitä ihmisiä löytyy joka paikasta ja tautitilanteessa minä minä-asenne on se tappavin…

Siishäh?
6 kuukautta sitten

Onko tämä vaan kateutta kun hiihtolomalaisia yritetään kovin syyllistää? Aivan yhtä todennäköistä että tauti tulee pääkaupunkiseudulta/Virosta tuliaisina tänne. Väittäisin että todennäköisempää että tulee tuosta reilun 100km päästä kuin hiihto/laskettelulomalta n.1000km päästä.. .Lapissa bilettäjät nimittäin olleet tänä vuonna ilmeisen vähissä.

Riskiryhmäläinen
6 kuukautta sitten

Tässä näkyy ihmisten välinpitämättömyys. Miksi sinne pohjoiseen on pakko tunkea kun on itsestäänselvyys että nyt ei matkusteta mihinkään. Tämä korona on aivan selkeä elintasosairaus, itsekkäät ihmiset väkisin matkustavat pitkin maailmaa ja kaikki saavat kärsiä. Hävetkää!