Saloon viisi ja Turkuun peräti 103 uutta koronatartuntaa

2
Koronarokotuksia ryhdytään antamaan myös yksityisessä työterveyshuollossa.

Salossa on todettu torstaina viisi uutta koronatartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Muista Salon seudun kunnista uusia tartuntoja kirjattiin ainoastaan Paimioon, johon merkittiin yksi uusi tartunta.

Sen sijaan maakuntakeskus Turussa tautitilanne näyttää viikko viikolta huolestuttavammalta. Torstaina Turkuun kirjattiin yhteensä peräti 103 uutta tartuntaa, ja kahden viimeisen viikon aikana asukasluvultaan noin neljä kertaa Salon kokoiseen kaupunkiin on kirjattu yhteensä 778 tartuntaa. Vertauksena Saloon on laskettu kahden edellisen viikon aikana yhteensä 54 koronatartuntaa.

Salon kokonaislukema koko pandemian alusta laskettuna on 414 tartuntaa, ja Turun vastaava lukema on torstain jälkeen 4 272.

Koko Varsinais-Suomeen uusia tartuntoja merkittiin torstaina 138. Määrä nosti maakunnan tartuntojen kokonaislukeman 7 002:een.

Koko maahan kirjattiin torstaina 804 uutta koronatartuntaa.

Koronatilanne Salossa ja lähikunnissa 18.3.2021

  • Salo +5 (yhteensä 414)
  • Somero 0 (yhteensä 32)
  • Paimio +1 (yhteensä 164)
  • Sauvo 0 (yhteensä 26)
  • Kemiönsaari 0 (yhteensä 62)
  • Koski 0 (yhteensä 9)
  • Marttila 0 (yhteensä 9)
  • Turku +103 (yhteensä 4272)

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nyt rajat kiinni, kaikilta
1 kuukausi sitten

On se kumma, kun vaihto-oppilaita on ollut pakko tänne ottaa sekä syksyllä että alkuvuodesta. Samalla kotimaiset opiskelijat ovat opiskelleet etänä jo vuoden. Itsekin olen käynyt yliopistolla vuoden sisällä vain viisi kertaa tekemässä tenttiä exam-huoneessa.

Meillä kuuliaisilla opiskelijoilla takapuoli jo homehtuu, mutta muut vaan bailaavat ja vaarantavat toisten hengen. Nyt vaan kova syyni.

Tässä ei ole enää kyse tietämättömyydeatä, koska yliopisto on tiedottanut koronatilanteesta säännöllisesti suomeksi ja englanniksi.

Mamma maalta75
1 kuukausi sitten

Turun kaupunginjohtaja uskalsi sanoa ja vaatia sitä, mitä me toista vuotta eräänlaista kotokaranteenia viettäneet, olemme hallitukselta odottaneet. Eikö näille rajoituksista piittaamattomille voisi selittää, miten Suomessa etenkin ikääntyneet kärsimme heidän holtittomuudestaan, miten joudumme luopumaan perheiden ja sukulaisten tapaamisista yms. Me olemme luopuneet vapaudesta. Myös vastuuntuntoiset nuoremmat sukupolvet ovat mukana koronan vastustamisessa.