Alhaisten koulussa ja Torikadun päiväkodissa koronatartunnat

5

Salossa Alhaisten koulussa ja Torikadun päiväkodissa on todettu koronatartunnat, kertoo Salon kaupunki tiedotteessaan. Terveydenhuoltoviranomaisten mukaan Alhaisten koulussa on altistunut yhden opetusryhmän oppilaita ja Torikadun päiväkodissa altistuneissa on lapsia ja henkilökuntaa.

Terveydenhuoltoviranomaiset ottavat henkilökohtaisesti yhteyttä altistuneisiin ja samalla annetaan ohjeet karanteenista. Karanteenin jälkeen oppilaat voivat palata normaalisti kouluun ja lapset päiväkotiin, jos karanteenin aikana ei ole tullut oireita.

Jos yhteydenottoa ei ole tullut, terveydenhuoltoviranomainen on arvioinut, että altistumista ei ole tapahtunut. Joten oppilaat ja lapset, jotka eivät ole altistuneet, menevät normaalisti kouluun ja päiväkotiin.

Henkilöiden yksityisyyden suojelemiseksi kaupunki ja terveydenhuoltoviranomaiset eivät anna tapauksen osalta tarkempia tietoja.

Salon kaupunki ja terveydenhuoltoviranomaiset seuraavat tiiviisti Alhaisten koulun ja Torikadun päiväkodin tilannetta, ja kaupunki tiedottaa, jos tilanteeseen tulee muutoksia.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nyt koettaakaa jo toimia
10 päivää sitten

Nyt ne päiväkodit ja koulut kiinni. Siellä se tauti nyt jyllää. Älytöntä pitää ruokaravintoloita kiinni, kun niissä ei Salossa edes ollut tartuntoja tai altistuksia.

Ihmettelevä mamma
10 päivää sitten

Mutta joku sen tartunnan jostain tuo. Onko se jonkun lapsen kodissa tai henkilökunnan kotoa? Ehkä ovat perua viime viikon tartuntaryppäiden jäljiltä, altistumisia tapahtunut tietämättään.

Toivon kuitenkin, että Salossakin huomattaisiin oman käyttäytymisen tärkeys, ettei tulisi enää tartuntaryöpsähdystä, kun Turussakin on suhteessa hyvinkin laskenut.

Äkkiä se unohtuu
10 päivää sitten

On niitä altistumisia ollut ravintoloissa ja kahviloissa. Myös Salossa. Niistä on uutisoitukin.

Nyt koettakaa toimia
9 päivää sitten

No, laitetaanpa listaus tämän vuoden alusta. Ehkä kaikkia ei ole mukana, mutta jos on yksi tai kaksi altistumista ravintoloissa tai kahviloissa, niin eikö se ole melkein ei mitään tämän listan jälkeen: 3.3. Kiikalan päiväkoti 3.3. Anjalan päiväkoti 5.3 Pajulan koulu 6.3. Maran baari (väärin testattu, aiheeton) 9.3 Salon seudun ammattiopisto 11.3 Mustamäen koulu 17.3 Kukonkallio 19.3 Kukonkallio 20.3 Perniön koulu 22.3 Hähkänän päiväkoti 26.3 Ollikkalan koulu 30.3 Ryhmäpäiväkoti 30.3 Ollikkalan päiväkoti 30.3 Märynummen koulu 2.4 Kärävuoren päiväkoti 5.4 Alhaisten koulu 5.4 Torikadun päiväkoti Nyt kun ravintolat ovat olleet kiinni, niin päiväkodit ja koulut ovat niitä paikkoja, missä tauti leviää. Tilastot… Lue lisää »

Työtön lukija
10 päivää sitten

Tuovatko maskittomat nuoret koronaa koteihinsa, koska liikkuvat ulkona, Prismassa ja Citymarketissa ryhminä? Etäopetuksen takia ovat iltaisin ostamassa vain energiajuomia ja kuluttavat aikaa kaupoissa.