Armfeltin, Mustamäen ja Uskelan kouluissa koronatartunnat

1

Salossa Armfeltin, Mustamäen ja Uskelan koulun (Kavilankadun yksikkö) kouluissa on todettu koronatartunnat. Kaikissa kouluissa on altistunut yksi opetusryhmä.

Salon kaupungin tiedotteessa todetaan, että henkilöiden yksityisyyden suojelemiseksi kaupunki ja terveydenhuoltoviranomaiset eivät anna tapauksista tarkempaa tietoa.

Terveydenhuoltoviranomaiset ottavat henkilökohtaisesti yhteyttä altistuneisiin, ja samalla he saavat ohjeet karanteenista. Tämän jälkeen oppilaat voivat palata normaaliin koulutyöhön, jos karanteenin aikana ei ole tullut oireita.

Jos yhteydenottoa ei ole tullut, terveydenhuoltoviranomainen on arvioinut, että altistumista ei ole tapahtunut. Joten oppilaat, jotka eivät ole altistuneet, menevät normaalisti kouluun.

Kaupunki ja terveydenhuoltoviranomaiset seuraavat tiiviisti koulujen tilannetta, ja kaupunki tiedottaa, jos tilanteeseen tulee muutoksia.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Ihmetyttää
22 päivää sitten

Tartunnat valitettavasti osoittavat varmasti sen, että ohjeita, jotka tartuntojen välttämiseksi on annettu, ei ole noudatettu.