Koronarokotukset laajenevat Salossa perusterveisiin 55–59-vuotiaisiin

2
Rokotukset etenevät Salossa uuteen ryhmään.

Koronarokotukset laajenevat Salossa perusterveisiin 55–59-vuotiaisiin, kertoo Salon kaupunki tiedotteessaan.

Myös kaikkien muiden jo aikaisemmin ilmoitettujen rokotusryhmien rokotukset ovat edelleen käynnissä. Tällä hetkellä rokotusaikoja varaavat saavat PfizerBiontechin Comirnaty- tai Moderna-rokotteen.

– Jos 65 vuotta täyttäneen tai sitä vanhemman asiakkaan ensimmäinen rokote on ollut AstraZenecaa eikä hän halua sitä tehosterokotteena, asiakas voi ottaa yhteyttä koronarokotusajanvaraukseen. Asiakkaalle varataan tehosteannokseksi Comirnaty- tai Moderna-rokote. Tätä asiakas ei voi valita, kaupungin tiedotteessa todetaan.

Rokotusaikoja voi varata sekä sähköisesti osoitteessa salo.terveytesi.fi että puhelimitse arkisin klo 8 – 14 numerosta 02 7723 605.

Ajanvarausnumero toimii takaisinsoittoperiaatteella eli yksi soitto ajanvarausnumeroon riittää. Rokotusaikoja ei voi varata terveyspalvelujen muista puhelinnumeroista tai toimipisteistä.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Tavis Torilta
20 päivää sitten

Hyvin ovat rokottamiset edistyneet, kiitos siitä. Toivottavasti näille nyt rokotuksen saajille on selvänä, että edelleen on suusuojia pidettävä, kun olet kaupassa tms paikassa sekä ne turvavälit muistettava. Jos tartunnat vähenisivät Salossakin.

Helipee
19 päivää sitten

Tänään alkoi rokotusaikojen jako meille 55-59-vuotiaille. Jätin soittopyynnön puoli yhdeksältä, ja siitä tunnin päästä soi jo puhelin. Nyt on rokotusaika varattu ensi viikolle.

Tosi sujuvaa palvelua, arvostan.