Koronatartunta myös Ollikkalan koulussa ja päiväkoti Satumaassa

1

Salossa on todettu Moision koulun lisäksi yksi koronatartunta Ollikkalan koulussa. Ollikkalassakin koronavirukselle on altistunut muutama oppilas, mutta kokonaisia opetusryhmiä tai henkilökuntaa ei ole altistunut sielläkään.

Altistuneille on ilmoitettu karanteenista. Jos yhteydenottoa ei ole tullut, terveydenhuoltoviranomainen on arvioinut, että altistumista ei ole tapahtunut ja oppilas voi mennä kouluun tavalliseen tapaan.

Myös yksityisessä päiväkoti Satumaa Paltassa on todettu koronatartunta. Kaupunki tarjoaa kuntalaisille sen palveluja palvelusetelillä.

Päiväkodissa altistuneiden joukossa on sekä lapsia että henkilökuntaan kuuluvia. Altistuneisiin otetaan yhteyttä, ja he saavat ohjeet karanteenista. Lapset voivat palata päiväkotiin, jos karanteenin aikana ei ole tullut oireita.

Terveydenhuoltoviranomaiset seuraavat tiiviisti tilanteiden kehittymistä, ja tiedottaa muutoksista.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Nyt tehkää jo jotain
1 kuukausi sitten

Voisko Salon kaupunki jo pikkuhiljaa tehdä asialle jotain? Joka viikko useammassa koulussa tai päiväkodissa tartuntoja. Koulut etäopetukseen vaikka pariksi viikoksi, ja päiväkotiin vain ne lapset, joiden vanhemmat eivät voi etänä tehdä töitä.

Tuntuu, että viime keväänä tähän aikaan oli työmatkaliikennettä vähemmän, eli kysymys on: noudatetaanko etätyösuositusta kuinka laajasti? Ja kannattiko tässä tautitilanteessa avata yläkouluja?

Salo voisi tehdä omat päätöksensä eikä seurata maakunnan linjaa.