Kommentti: Pahvipäät

1
Huipentuuko Teemu Rannikon (vas.) ura ja Vilppaan kausitarina mestaruuteen pahvipäiden valvovien silmien alla? (kuva: Lehtikuva/Ville Vuorinen)

Kauhajoen liikuntahallin ala- ja päätykatsomot oli täytetty avausfinaalissa sadoilla Karhubasketin pelaajien pahvifiguureilla. Jos jokaisen pahvin tilalla olisi istunut maksava asiakas, niillä pääsylipputuloilla olisi maksanut yhden figuurissa kuvatun pelaajan vuosipalkan.

Jo se, että edes pahvifiguurit näkevät finaalit on voitto Korisliigalle, mutta menetettyjä yleisötuloja ei voi olla tässä tapauksessa ajattelematta.

Normaalitilanteessa Vilpas olisi kuitannut näistä pudotuspeleistä pääsylippu- ja oluttuloina kuusinumeroisen summan, jonka ensimmäinen numero ei ole yksi. Niillä tuloilla Vilpas olisi ylläpitänyt kilpailuetuaan muihin ja varmistanut sen, että tulevankin kauden joukkueella on realistiset mahdollisuudet Suomen mestaruuteen.

Menetettyjä euroja tärkeämpää on kuitenkin se, millaista tarinaa Vilpas on koronakaudella kirjoittamassa.

Kuka kannattaja tai mikä yhteistyökumppani muka hylkäisi tällaisen joukkueen?

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Antti
29 päivää sitten

Asiaa. Kannattajajäsenenä maksoin juuri finaalien pääsylippuni Salohalliin, koska jatkossakin haluan nähdä huippukorista ja vaikkapa LM Taimelan kohta isoissa kengissä