Salolainen Triin Eller hyppii Talent Suomi -finaalissa – taitava Kangoo Power Team syntyi Talent-kisaa varten

0
Kangoo Power Teamin semifinaaliesityksessä oli espanjalaista tunnelmaa. Ryhmässä tanssivat Elina Herne (vas.), Niina Mäki, Julia Kaljunen, Tiia Viiperi, Triin Eller, Satu Rautanen, Sara Charlotta Smeds ja Veronica Deac. Kuva: MTV Oy/Saku Tiainen

Salolainen parturi-kampaajayrittäjä Triin Eller lupaa, että tulevana sunnuntaina MTV3:n Talent Suomi -finaalissa nähdään vaikuttava kengurukenkäesitys.

– Tulee aika huikea show. Suosittelen ehdottomasti katsomaan, hän sanoo.

Eller esiintyy liikuntaryhmä Kangoo Power Teamissä, joka teki kisan semifinaalissa vaikutuksen tuomaristoon vauhdikkaalla liikuntanumerolla. Numerossa he esittivät Kangoo Jumps -hyppykengillä pomppien muun muassa flamencoa, can cania ja irlantilaista kansantanssia. He halusivat näyttää, mitä kaikkea hyppykengillä voi tehdä.

– Finaaliesityksemme on aivan eri tyylinen, ja siinä on vaikeampi koreografia. Sen verran voin paljastaa, Eller kertoo.

Kangoo Power Team on onnistunut pääsemään kilpailussa yhdeksän finalistin joukkoon. Niiden joukosta yleisö äänestää koko Talent Suomi -kisan voittajan, joka saa 30 000 euron pääpalkinnon. Ryhmä toivoo, että saisi paljon yleisöääniä, mutta jo nykyinenkin saavutus tuntuu hyvältä.

– Finaaliin pääseminen oli jo meille voitto. Se yllätti meidät täysin. Olemme ylpeitä itsestämme.

Kangoo Power Team koostuu kahdeksasta Kangoo Jumps -ohjaajasta eri puolilta Suomea. Ryhmä perustettiin Talent-kisaan osallistumista varten, ja se aloitti kisaan valmistautumisen jo viime kesänä.

– Aiomme osallistua myös lajin kansainvälisiin kilpailuihin, Eller mainitsee.

Mukana ryhmässä on myös turkulainen Veronica Deac, joka toi Kangoo Jumps -harrastuksen Suomeen muutama vuosi sitten. Hän perusti oman Kangoo Jumps -yrityksen.

– Me olemme kaikki ”hänen lapsiaan”. Hän on kouluttanut meidät ohjaajiksi, Eller kertoo.

Kangoo Jumps -hyppykengät kehitettiin alun perin urheilijoille, jotka olivat toipumassa jalkavammoista. Myöhemmin ne otettiin käyttöön myös kuntoilussa.

Triin Eller alkoi vetää Salossa Kangoo Jumps -tunteja eli Kangoo Club Saloa runsaat kaksi vuotta sitten. Lajin harrastajia on paikkakunnalla noin 30.

– Laji näyttää helpolta, mutta ei se ole. Yksi kenkä painaa kaksi kiloa. Se on haastavaa, mutta silti todella hauskaa. Siitä tulee hyvä mieli, Eller kuvailee.

Talent Suomi -finaalia voi seurata MTV3-kanavalla suorana lähetyksenä 11. huhtikuuta klo 19.30 alkaen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments