Salon Jokipaatti rakentaa ensimmäisen rantaterassin torin laidalle

2
Salon Jokipaatti ehti vuokrata ensimmäisenä paikan rantaterassilleen. Kuva on viime toukokuulta, kun jokilaiva saapui paikalleen.

Salon Jokipaatti Oy rakentaa kesäksi rantaterassin torin laidalle.

Kaupunki on myöntänyt yritykselle luvan terassin rakentamiseksi torin esiintymislavan ja palon muistomerkin välille. Terassin koko on noin 110 neliömetriä.

Jokipaatti haki lupaa terassin rakentamiseksi jo vuosi sitten. Silloin lupaa ei hellinnyt, mutta kaupunki päätti selvittää, millä periaatteilla yleisiä alueita olisi mahdollista vuokrata.

Selvitystyö poiki kokeilun: Salonjoen torin puoleiselle rannalle saa perustaa tulevaksi kesäksi neljä terassia, ja kokeilun perusteella kaupunki päättää jatkosta.

Salon Jokipaatti on ensimmäinen yritys, joka lähtee mukaan kokeiluun. Salon kaupungingeodeetti Ari Vainion mukaan terasseja on luvassa lisää.

– Kaupunginhallitus on linjannut, että terasseille on neljä paikkaa. Pari vuokrauspyyntöä on jo tullut, ja tämä oli ensimmäinen päätös. Toista anomusta sorvataan vielä vähän. Kolmannesta paikasta on tullut jo kyselyitä.

– Hienoa, että löytyy halukkaita kokeilemaan ja saadaan kokemuksia ensimmäisestä kesästä, Vainio kiittää.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Z.Z.Zalolainen
1 vuosi sitten

Rakentakoon vaan, ei siinä mitään. Käydään hörppäämässä jokunen olut silloin tällöin.

KoronaTalkoot
1 vuosi sitten
Reply to  Z.Z.Zalolainen

Terasseille talven jälkeen on jo ihmisillä mieli, mutta ensin olisi ajettava koronapöpöt huitsin nevadaan ! Onnistuuko se meiltä – salolaiset ?