Salon kaupunki jatkaa liikuntapaikkojen sulkua pidempään kuin Avi edellyttää

4
Uimahalli pysyy edelleen kiinni.

Salon kaupunki aikoo jatkaa koronarajoituksia pidempään kuin Lounais-Suomen aluehallintovirasto edellyttää, kertoo kaupunki tiedotteessaan.

Kaupungin omat rajoitukset ovat voimassa 19.–25. huhtikuuta. Avin koko maakuntaa koskevat rajoitukset ovat voimassa 18. huhtikuuta asti.

Salon kaupungin koronajohtoryhmä päätti asiasta torstaisessa kokouksessaan. Päätös perustuu Salon koronatilanteeseen.

Käytännössä kaupungin omien sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen rajoitukset jatkuvat samoin säännöin kuin tähänkin asti.

Liikuntatilat ovat suljettuina, mutta yksilöllistä liikuntaa voi edelleen harrastaa esimerkiksi Salohallin juoksusuoralla. Myös liikuntapaikkojen perheiden sisäisiä vuoroja voi varata.

Vuonna 2001 tai myöhemmin syntyneiden ryhmäliikuntaan voidaan myöntää vuoroja yksityisille käyttäjille niiltä osin, kun ulkoliikuntapaikat on avattu kesäkaudelle ja vuorovarausten piirissä. Liikkuminen tulee toteuttaa ilman lähikontaktia.

Myös museoiden ja kirjastojen osalta jatketaan aikaisempia rajoituksia.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Paikkaeläin
27 päivää sitten

Kiitos teille kaikille, jotka mahdollistitte tämän.

Mä vaan
27 päivää sitten

Tuhannen taalan paikka kaupungilla laittaa vaikka Inkerelle samanlainen ulkoliikuntapaikka kuin Tupurissa kuntopolun parkkipaikalla.

Kuntosalien sulku haittaa työikäisten mahdollisuutta pitää huolta työkunnostaan. Kaikki kun eivät liiku ihan vain liikkumisen ilosta. Mm. laitoshuoltajien työ on fyysistä.

Kiitos näiden
27 päivää sitten

niille, jotka ei edelleenkään pysy erossa koronasta, parin vuoden kielto olisi ihan paikallaan

Marko
27 päivää sitten

Baarit aukeaa ja punttisalit ei,kaupungin päättäjien missio,kun en itse liiku niin ei liiku muutkaan! Kaikista altistumisista oli saleilta tullut 0.2%,siis altistumisista ei tartunnoista.Viinan juonti taas on muutenkin todella terveellistä treenaamiseen verrattuna,näin vissiin miettii se porukka kuka näitä päätöksiä tehtailee.