Saloon ja lähialueille yhdeksän uutta tartuntaa

6

Salossa raportoitiin tiistaina Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan kuusi uutta koronatapausta. Yhteensä tartuntoja on Salossa todettu nyt kaiken kaikkiaan 643.

Seudulle tuli tiistaina myös kolme muuta koronatartuntaa: Paimioon yksi ja Sauvoon kaksi. Turussa uusia tartuntoja kirjattiin 14. Koko Suomessa uusia koronatartuntoja raportoitiin 214, ja niiden kokonaismäärä tähän mennessä on 84 501.

Koronatilanne 20.4.2021

  • Salo + 6 (yhteensä 643)
  • Somero 0 (yhteensä 36)
  • Paimio + 1 (yhteensä 181)
  • Sauvo + 2 (yhteensä 34)
  • Kemiönsaari 0 (yhteensä 69)
  • Koski 0 (yhteensä 29)
  • Marttila 0 (yhteensä 16)
  • Turku + 14 (yhteensä 5422)
  • Varsinais-Suomi + 34 (yhteensä 8920)
  • Suomi + 214 (yhteensä 84 501)

 

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jii
25 päivää sitten

Merkillistä, Salon ilmaantuvuusluvut sen kun kohoavat, nyt ollaan jo kaikkien suurien kaupunkienkin yläpuolella. Miksi juuri Saloon tuli näin paljon tartuntoja, kun muualla mennään kovaa vauhtia alaspäin?

Täällä on vain selitelty, että ovat perheissä levinneet ja ympäri kaupunkia. Mistä ne ovat tulleet, ja miksi juuri täällä ne ovat alkaneet levitä eikä muualla? Onko kyseessä joku muunnosvariantti ja minkä ikäisillä tartunnat on havaittu?

Amaryllis
25 päivää sitten
Reply to  Jii

Koronajohtoryhmä on päättänyt, ettei erinäisiä koronaan liittyviä tietoja luovuteta. Kuten asioista vastaava lääkäri tässäkin lehdessä totesi: keitä tällainen tieto palvelisi?

Salolaiset eivät siis saa tietää tartuntojen sijaintia postinumeroalueittain, ei testausmääriä, ei positiivisten testien osuutta kaikista testatuista, ei karanteenissa olevien määrää eikä altistumispaikkoja.

Useat kaupungit tiedottavat nämä asiat, päivä päivältä parempi Salo katsoo parhaaksi olla hiljaa.

Tuskastunut
25 päivää sitten
Reply to  Jii

Eikö salolaisille ole riittävän selvästi sanottu, mitä tarkoittaa altistumiskaranteeni? Eikö silloin olla kotona hyvin tarkasti, vaikka ei oireita olisikaan. Testauksessa heti ja kolmen päivän kuluttua sekä vielä ennen töihin paluuta. Näin käytäntö ainakin Helsingin seudulla.

Onko Salossa näin? Vai saavatko altistuneet kulkea vapaasti kaupungilla ja kavereiden luona?

Salossa on
25 päivää sitten

Jos et löydä koronaa mistään, kysy salolaisilta.

Sami Suonpää
25 päivää sitten

Minun mielestäni nimet ja paikat voidaan julkaista missä koronaa on. Itseäni ei haittaisi, jos koronan saatuani nimeni näkyisi jossain listassa.

Tätä tahtia uimahallia ja kaupungin saleja ei saada auki ennen syksyä.

Vai hävettääkö?
25 päivää sitten
Reply to  Sami Suonpää

Voisivathan kokemusasiantuntijat tulla julkisuuteen itsekin avautumaan tartuntaketjuistaan ja paikoista vaikka anonyymisti?