Saloon kahdeksan uutta koronatartuntaa

10

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan Salossa on raportoitu keskiviikkona kahdeksan uutta koronavirustartuntaa. Tartuntojen kokonaismäärä kaupungissa tähän mennessä on 651. Lisäksi Paimiossa on todettu seitsemän uutta tartuntaa, ja siellä kokonaismäärä on 188.

Turussa raportoitiin keskiviikkona kaikkiaan 36 uutta koronatartuntaa ja koko Varsinais-Suomen alueella 59. Koko Suomessa uusia tartuntoja kirjattiin 296.

Koronatilanne 21.4.2021

  • Salo + 8 (yhteensä 651)
  • Somero 0 (yhteensä 36)
  • Paimio + 7 (yhteensä 188)
  • Sauvo 0 (yhteensä 34)
  • Kemiönsaari 0 (yhteensä 69)
  • Koski 0 (yhteensä 29)
  • Marttila 0 (yhteensä 16)
  • Turku + 36 (yhteensä 5458)
  • Varsinais-Suomi + 59 (yhteensä 8979)
  • Suomi + 296 (yhteensä 84797)

 

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Tasaista
24 päivää sitten

Edelleen tasaisesti ympäri kaupunkia tavallisten ihmisten keskuudessa. Mitään yhteistä tekijää tartunnoista ei voida määritellä.

Melko huolestuttavaa, koska Salon kokonaismäärä selkeästi Suomen top 10:ssa ja kahden viikon ilmaantuvuus ainakin kaupunkien sarjassa kärkikolmikossa.

Outoa
24 päivää sitten

Outoa, että koulut palaavat lähiopetukseen toisella asteella, vaikka ilmenee vielä noinkin paljon tartuntoja.

Nyt!
24 päivää sitten

En kauhean väärässä ollut, kun maanantaina joku kirjoitti tänne, että kun Salossa vaan 4 tartuntaa. Sanoin, että viikonlopun jälkeen luvut eivät kerro mitään, katsotaan keskiviikkona, silloin tartuntoja on 10-12. No, en kauhean väärässä ollut. Koska nyt puhutaan tästä nopeammin leviävästä muunnoksesta, niin tautitilanne Salossakin vaan pahenee, jos koronatyöryhmä ei ala kertoa, missä on tullut altistuksia. Kai niitä muuallakin on kuin kouluissa ja päiväkodeissa. Tälläinen informointi johtaa asukkaita harhaan, ja ihmiset luulevat, että tautia ei missään ole. Mutta jos kerrotaan, että kaupassa, työpaikalla tai muualla on altistumisia, niin ehkä salolaiset alkaisivat uskoa, että kohta on kova paikka. Onneksi huomenna saan oman… Lue lisää »

Tätä mieltä
24 päivää sitten

Eikö nämä voi tulla esiin ja kertoa miksi saivat tartunnan ja minne sen levittivät, vaikka esiintyisivät sitten nimettömänä, kuten joku ehdotti. Nimellä ei siis tarvitse esiintyä. Täytyy nimittäin olla erittäin tyhmä, jos saa tartunnan.

Haga
24 päivää sitten
Reply to  Tätä mieltä

Juuri tuollaiset asenteet levittää koronaa. ”En minä sitä saa, kun en ole tyhmä”, ja sitten kuljetaan töissä ja kaupoissa kuten ennenkin.

Jäljitys kuntoon
24 päivää sitten

Suomessa tartunnat laskevat, mutta Salossa nousevat. HS:n seurannan mukaan Salo on kaikista Suomen kunnista 5. pahin (tartuntaluku eli 14 viime vuorokauden tartunnat 100.000 asukasta kohti 215 ja suunta kasvava).

Voiko tämä johtua mistään muusta kuin jäljitys- ja karanteenitoimien tehottomuudesta, kun rajoitustoimet ovat periaatteessa samat kuin muillakin leviämisalueeseen kuuluvilla alueilla. Toivottavasti resurssit laitetaan kuntoon, muutoin kesästä tulee ikävä.

Tuskastumassa oleva mamma
24 päivää sitten

Miten voidaan tartunnan jäljityksiä tehdä, jos ei voi nimetä, missä kaikkialla on käynyt ennen testattua tartuntaa. Niitä altistuneita liikkuu näin ollen ympäri kaupunkia ja seutukuntia.

Joku nyt tökkii Salossa pahasti tässä koronan hoidossa, että se pois päiväjärjestyksestä saataisiin. Ja ihmisillä on välinpitämätön asenne tämän asian kanssa. Ilmeisesti ei ole ketään tosi vakavasti sairastunutta täällä suloisessa Salossamme.

Tiedottaminen avoimemmaksi
23 päivää sitten

Miten ja mihin alustaan saa tehtyä kansalaisaloitteen tai -adressin tiedottamisen laajentamisesta kriisitilanteessa niin, että viesti tavoittaa kaupungin päättäjät? Tämä digipalstalla mesoaminen tuskin heitä tavoittaa, voisi päätellä.

Sotehommia
23 päivää sitten

Olisiko tiedottaminen sote-johtajan vastuun alla?

Yhdelle tosin annettiin potkut jo. Ehkä seuraavaa ei ole valittu tai ainakin pitää olla tarkkana, ettei tee muotovirhettä julkilausumissaan.

Palautesivu
23 päivää sitten

Laita vaikka Salon kaupungin palautesivulle. Kai ne sentään lukee joku kaupungin työntekijä.