Saloon kirjattu 20 uutta koronatartuntaa perjantain jälkeen

14

Saloon on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n tilaston mukaan kirjattu 20 uutta koronavirustartuntaa perjantain jälkeen. Salon kokonaistartuntamäärä on nyt 633. Lauantaina THL ei päivittänyt koronalukuja laitoksen tietoliikenneympäristön huoltotöiden takia.

Lähikunnista uusia tartuntoja kirjattiin yksi Paimioon ja yksi Marttilaan. Turun uusien tartuntojen määrä on 39.

Koko maassa tartuntojen määrä kasvoi 498:lla perjantaista lähtien. Kaikkiaan Suomessa on todettu nyt 84 131 tartuntaa.

14 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Sami Suonpää
26 päivää sitten

Aivan käsittämätöntä miten voi olla? Ovatko salolaiset vanhemmat urpoja?

Että Mää Ihmettele
26 päivää sitten
Reply to  Sami Suonpää

Ehkä vähän. Etäkoulu yläasteikäisille tuskin paras vaihtoehto, etenkään niille jotka ovat kotona itsekseen ilman vanhempia. Aamulla puolinukuksissa, kun ope opetuslinjat aukaisee ja sitten iltapäivät juostaan kaverien kanssa.

Huolestuttavaa on tämä Salo-ilmiö tartunnoissa. Ei ole yliopistoa, asuntoloissaan opiskelijoita eikä vaihto-opiskelijoita maailmalta. Ihan on paikallisten hölmöilyä.

Satu
26 päivää sitten
Reply to  Sami Suonpää

Eilen keskustan läpi kulkeneena, kiinnitin huomiota esim. nuorisotapaamisiin puistoissa ja ympyräparkissa. Ei maskeja, ei turvaetäisyyksiä ym. Näinhän se menee, ei se minulle tartu enkä tartuta muita. Lämpimän sään takia porukat liikkeellä sankoin joukoin, koronasta piittaamatta.

Kyllä
26 päivää sitten
Reply to  Sami Suonpää

Vanhemmat luultavasti ovat se tartuntojen lähde. Lapset vievät sitten vanhemmilta saadun koronan kouluun tai päiväkotiin, jne.

Jotain tarttis tehdä
26 päivää sitten
Reply to  Kyllä

Kyllä se tauti kulkee molemmin päin. Juuri puhuin yhden perheen äidin kanssa, joiden lapsi toi taudin alakoulusta. Vanhemmat aivan kuoleman kielissä, mutta lapset olivat oireettomia tai vähäisin oirein. Itse puuttuisin noihin rippikouluikäisten mopoautokokoontumisiin ja yöllisiin kohtaamisiin Prismassa ilman maskeja. Koulussa sentään joutuu käyttämään maskia. Vapaalla näitä lapsia ei näköjään valvo kukaan, vaikka tuon ikäisten paikka yöllä on kotona. Pitäisi laittaa 15-17-vuotiaille ulkonaliikkumiskielto klo 22 jälkeen. Paimiohan jossain vaiheessa teki näin. Jotain tarttis tehdä. Vaikka tässä luvussa ovat kahden päivän luvut, mutta silti ollaan pahemmassa tilanteessa kuin viime keväänä. Onneksi saan oman rokotteen torstaina, ja pitäisi vaan jaksaa ihmisten välttämistä vielä… Lue lisää »

Niko
26 päivää sitten

Huomenna menen kapakkaan istumaan, oli tilanne mikä tahansa Salossa.

salonkikelvoton
26 päivää sitten
Reply to  Niko

Siinäpä vastausta kaikille ihmettelijöille.

Kaljaa vihdoinkin ja joka ilta
26 päivää sitten
Reply to  Niko

Niin minäkin, nähdään siellä!

Syy ja seura
26 päivää sitten

Kun jatkossa muualla avataan paikkoja, joudutaan Salossa sulkemaan, kiitos.

No justiinsa
26 päivää sitten
Reply to  Syy ja seura

Näköjään salolaisilla ei itsellä ole ollut kykyä henkilökohtaiseen vastuunottoon. Mutta kädettömiltä vaikuttavat Salon päättäjätkin, sillä monella muulla paikkakunnalla tartuntaryppäät on saatu pikavauhtia stopattua.

Jotain tarttis jonkun tehdä, ainakaan ns. kansaan ei voi täällä luottaa pätkääkään.

Satu
26 päivää sitten
Reply to  No justiinsa

Ei ainakaan tuohon kaljakansaan näemmä voi luottaa.

Juu, juu
26 päivää sitten
Reply to  Satu

Myös ne kaveri-illat voisi jättää myöhempään ajankohtaan. Lisäksi kokoonnutaan isolla porukalla ilman turvavälejä tai maskeja.

Mä täsä vaa ihmettele
26 päivää sitten
Reply to  Niko

Niinpä. Tämä kertoo hyvin ihmisistä joilla ei ole muuta elämää.

Olli
25 päivää sitten

Lauantai noin klo 14. pikaruokapaikka, täynnä porukkaa, (6 – 10 henkilöä) ei maskeja kellään, turvaväleistä ei tietoakaan. ”Hienosti” suosituksia noudatetaan.