Tienaako PeU-Basket kaudelleen lisäaikaa tiistai-iltana?

0

PeU-Basket tienasi sunnuntaisella kotivoitollaan kaksi vuorokautta lisäaikaa kaudelleen miesten I divisioona B:ssä. Mikäli perniöläisjoukkue pystyy voittamaan tiistaina paikallisen Koripojat Forssassa, tulee otteluita ainakin kaksi lisää.

PeU-Basket nousi puoliajan kymmenen pisteen tappiotilanteesta. Ensimmäisellä 20-minuuttisella hyökkääminen oli vahvasti Leevi-Matias Taimelan varassa. Hän teki lähes puolet (15) joukkueensa ensimmäisen puoliajan pisteistä, ja PeU:n kolmen pisteen heittojen onnistumisprosentti oli vain 21.

Taimelan rooli oli toki suuri loppuun asti, mutta joukkuehyökkääminen toimi kolmannella neljänneksellä oivasti. Muut pelaajat tekivät 23 pistettä FoKoPon kahdeksaa vastaan, ja ottelu kääntyi kymmenessä minuutissa kymmenen pisteen vierasjohdosta viiden pisteen kotijohtoon.

Lopulta PeU onnistui kaukoheitoissaan 32-prosenttisesti ja pystyi hyydyttämään Jerrell Martinin peliä. Runkosarjassa keskimäärin 23,4 pistettä ottelua kohden tehnyt Martin pääsi suorittamaan ottelussa vain kuusi pelitilanneheittoa, ja kahden puolivälierän pistekeskiarvo on lähes 39 peliminuutista huolimatta ”vain” 15 pistettä.

FoKoPon ja PeU-Basketin ottelun voittaja kohtaa välierissä joko Lappeenrannan NMKY:n tai Kipinä Basketin.

Korisliigan Lahti Basketballin farmijoukkue Team Pajulahti pudotti puolivälierissä PuHu Juniorit. Runkosarjan kakkonen PuHu kärsi maaliskuun aikana salipulan aiheuttamasta harjoittelemattomuudesta ja Pajulahti veikin kaksi suoranaista murskavoittoa.

MIESTEN I DIVISIOONA B, 2. PUOLIVÄLIERÄ

PeU-Basket–FoKoPo 83–72 (21–19, 12–24, 27–8, 23–21)

Otteluvoitot 1–1, kahdella voitolla välieriin.

PeU-Basketin pisteet/levypallot: Aleksi Bragge 3/0, Akusti Aaltonen 7/0, Leevi-Matias Taimela 31/6/6 syöttöä, Juhana Melkkilä 3/4, Timo Niitynperä 12/7, Timur Emaldynov 9/1, Niko Huoponen 3/3, Oskari Raute 3/6, Tuukka Aaltonen 5/1, Jussi Savolainen 7/6.

3. välierä FoKoPo–PeU-Basket tiistaina kello 18.30.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments