Torstaina puhutaan maallemuutosta ja paikallistalouksien elvyttämisestä

0
TasausKohtuusPajan kirjailijavierailut jatkuvat torstaina verkkotapahtumana. Tällä kertaa puhujina ovat "Kestävän elämän manifesti"-teoksen tekijät Toni Ruuska (vas.) ja Pasi Heikkurinen.

Salon TasausKohtuusPajan kirjailijavierailut jatkuvat torstaina.

Tilaisuus järjestetään tällä kertaa verkkotapahtumana, kerrotaan TasausKohtuusPajan tiedotteessa.

Puhujina ovat Toni Ruuska ja Pasi Heikkurinen. He esittelevät kuulijoille teoksensa Kestävän elämän manifesti pääteemat ja keskustelevat ekologisen kriisin ratkaisuehdotuksista. Esille nousevat esimerkiksi maalle muuttaminen, paikallistalouksien elvyttäminen ja luontosuhteen muutos.

Toni Ruuska (KTT) on tutkijatohtori ja yliopisto-opettaja Elintarviketalouden ja kulutuksen maisteriohjelmassa Helsingin yliopiston taloustieteen osastolla, ja MayFly Books -kustantamon vastaava toimittaja.

Pasi Heikkurinen (KTT) toimii yliopistonlehtorina sekä Elintarviketalouden ja kulutuksen maisteriohjelman johtajana Helsingin yliopiston Taloustieteen osastolla, vierailevana lehtorina Leedsin yliopiston Sustainability Research Institute:ssa ja kestävyyden ja organisaatioiden dosenttina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

Torstaina 15.4. klo 18-20. Linkki tapahtumaan TaKoPajan kotisivulla: www.tasauskohtuuspaja.net