Uskelan koulussa todettu kaksi koronatartuntaa – Kolme luokka-astetta siirtyy etäopetukseen

1
Uskelan koulun kolme opetusryhmää on asetettu karanteeniin. Kuva: SSS-arkisto/Minna Määttänen

Salon Uskelan koulussa on todettu kaksi koronatartuntaa, ja kolme opetusryhmää on asetettu karanteeniin altistumisen takia.

Tilanteen rauhoittamiseksi kaupunki siirtää koulun 4.–6. -luokkalaiset etäopetukseen keskiviikosta 14. huhtikuuta alkaen ensi viikon loppuun saakka. Oppilaat palaavat lähiopetukseen maanantaina 26. huhtikuuta.

Etäopetus koskee kaikkia neljännen, viidennen ja kuudennen luokan oppilaita lukuun ottamatta erityisoppilaita. Huoltajia on tiedotettu asiaan liittyvistä järjestelyistä Wilman kautta.

Perusopetuslain mukaan tartuntatautitilanteessa alakoulujen 4.–6. luokkien oppilaat voidaan siirtää poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin kuten etäopetukseen.

Salossa on linjattu, että oppilaat siirretään etäopetukseen, jos perusopetuksen koulussa todetaan kaksi tai useampia koronatartuntoja.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma 6:lle
1 kuukausi sitten

Ja taas järjestellään etäopetukseen joutuvien oppilaiden kotiopiskelun mahdollistamisia. Voiko toinen vanhemmista myös työtään etänä tehdä tai jos ei niin miten? Nyt viimeistään pitäisi saada myös altistuneet kaikki pysyttelemään kotona nämä karanteenipäivät. Kurjaahan se on oireettomana maleksia kotikulmilla, mutta kuitenkin se on ainut keino koronan torjuntaan.