Vanhan huoltoaseman tulipalo saatiin nopeasti hallintaan Salon keskustassa

0
Helsingintie 27:n vanha huoltamorakennus selvisi palosta melko pienin vaurioin. Kuva: SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo

Salon Väinönkadun ja Helsingintien risteyksessä sijaitsevan rakennuksen välipohjassa syttyi torstaina iltapäivällä tulipalo. Pelastuslaitos sai siitä ilmoituksen vähän ennen kello kolmea, ja päästyään paikalle palokunta sai palon nopeasti hallintaan.

Palo eteni kytemällä välipohjassa lattian alla, eikä ehtinyt karkaamaan ilmiliekeiksi asti. Palokunta joutui purkamaan talon toisen kerroksen lattiaa, mutta varsinaisia tulipalovahinkoja rakennus ei kärsinyt.

1950-luvulla rakennettu, entisaikaan Gulfin huoltoasemanakin toiminut rakennus oli parhaillaan remontin alla ja siinä oli tehty muutostöitä. Palo syttyi remontoinnin yhteydessä.